Glamour's dag-horoscoop: dinsdag 13 april

Laat wat bijzaken los, Steenbok

steenbok daghoroscoop
Glamour / Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Dit is een fantastische dag om iets nieuws te starten en je dromen na te jagen. Belangrijke voorwaarde is dat je niet alleen enthousiast maar vooral ook geduldig en volhardend bent.

STIER
21 april-20 mei

Je kunt er eigenlijk niet meer om heen: dat supersterke voorgevoel of die haast dwingende gedachte. Zoek de stilte op en richt je aandacht naar binnen. Antwoorden komen snel.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Investeer in je netwerk, Tweelingen. Dat levert je altijd iets op. Ook vriendschappen verdienen vandaag extra aandacht. Neem contact op mensen die belangrijk voor je zijn.

KREEFT
22 juni-22 juli

Dat er dingen veranderen/veranderd zijn op je werk, is geen nieuws. Maar dit is een uitgelezen moment om jezelf in de spotlights te zetten. Je ambities willen de ruimte!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Jij komt pas echt goed uit de verf als je dingen doet waar je energie van krijgt. Nieuwe liefde? Je gaat er helemaal voor, maar de ander heeft waarschijnlijk wat meer tijd nodig. Ok, toch?

MAAGD
24 augustus-22 september

Dit is misschien niet de makkelijkste periode voor Maagden die oude ballast nog steeds met zich meeslepen. Het is tijd om los te laten. Ben je er klaar voor?

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Vergeet het verleden, kijk niet achterom maar focus je op wat er nu is. De liefde speelt een hoofdrol. Single en klaar voor een nieuwe liefde? Geloof gerust in wonderen!

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Twijfel niet langer en zoek geen uitvluchten: dit is hét moment om rigoureuze beslissingen te nemen die goed voor je zijn. Alle begin is moeilijk, maar je kunt het. Echt!

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Hoe groter je fantasie en enthousiasme zijn, hoe makkelijker het is om je doel te bereiken. Nu investeren in je toekomst is de allerbeste zet die je kunt doen. Wat wordt het?

STEENBOK
22 december-20 januari

Zit je lekker in je vel? Heb je het onder controle of probeer je alle ballen in de lucht te houden? Knap vermoeiend en zonde van je energie. Laat wat bijzaken los, Steenbok.

WATERMAN
21 januari-19 februari

De band met broers/zussen lijkt intenser te worden. Voor het geval er wat gevoeligheden tussen jullie hangen: goed luisteren, eerlijk zijn en elkaar ruimte geven.

VISSEN
20 februari-20 maart

Als je de kans krijgt om een stap te maken: doe het dan. Ja, dat brengt een risico met zich mee, maar jij weet hoe je snakt naar een nieuwe uitdaging. Go for it.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie