Glamour's dag-horoscoop: woensdag 14 april

In je eentje gaat het niet áltijd sneller of beter, Kreeft

daghoroscoop kreeft
Glamour / Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Wat wil je de komende periode beslist bereiken? Heb je daar een stappenplan voor? Hoe ga je je doel bereiken? Zorg dat je ambities bij zoveel mogelijk mensen bekend zijn.

STIER
21 april-20 mei

Slow down en breng rust in je leven. Door afleiding te zoeken, wordt alles een stuk minder chaotisch. Leef je bijvoorbeeld uit in de keuken of bestel iets speciaals.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Heel leuk, al die aandacht en gezelligheid, maar zelfs jij snakt wel eens naar een beetje privacy en tijd voor jezelf. Leugentje om bestwil inzetten? Tja, als het echt niet anders kan….

KREEFT
22 juni-22 juli

In je eentje gaat het niet áltijd sneller of beter, Kreeft. En het is ook geen schande. Vraag gerust om hulp of advies van iemand anders bij die tijdrovende of ingewikkelde klus.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Loop inderdaad maar met een grote boog om lastige types heen en trek je niets aan van de zure kritiek die iemand op je heeft. Jaloezie haalt niet het beste in mensen omhoog.

MAAGD
24 augustus-22 september

Laat de spanning niet te hoog oplopen en zoek naar een uitlaatklep. Zing, dans, ren; alles is goed als het je maar oplucht. Train jezelf in het stoppen van negatieve gedachten.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je kunt enorm onzeker worden als iemand een rare opmerking maakt of op een bepaalde manier naar je kijkt. Nergens voor nodig, Weegschaal. Mag je meteen overboord gooien.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Alles verandert en is continue in beweging. Dat geldt ook voor je relatie. Zijn er dingen waar je niet helemaal happy mee bent? Praten is prima, klagen not done.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Veel dingen lijken nog steeds als vanzelf te gaan. Heel fijn, maar pas op dat je niet lui wordt. Van uitstel komt afstel en het is zonde om de wind-mee niet ten volle te gebruiken.

STEENBOK
22 december-20 januari

Zijn er dingen die je graag wil opstarten? Het kan nog steeds, maar er is wel enige haast geboden. De eerste stap is vaak het belangrijkst en dat is nu ook het geval.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Gaan dingen niet helemaal naar wens of komt er veel meer bij kijken dan je dacht? Het is uitermate belangrijk om met een planning te werken én je er aan te houden.

VISSEN
20 februari-20 maart

Ok, je hebt je de laatste tijd enorm ingezet voor iets en nu is het een kwestie van afwachten. Als het de bedoeling is dat je iets krijgt, dan krijg je het ook. Vertrouw op die waarheid.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie