Glamour's dag-horoscoop: donderdag 15 april

Niet iedere verandering is slecht nieuws, Stier.

daghoroscoop stier
Glamour / Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Langzaam maar zeker is het moment aangebroken om te kijken hoeveel je winst is. Dat kun je letterlijk opvatten, maar ook figuurlijk. Zo zie je waar je aan kunt werken.

STIER
21 april-20 mei

Je maakt je druk om iets waar je geen invloed op hebt of wat helemaal niet gaat gebeuren. Niet iedere verandering is slecht nieuws, Stier. Wait and see.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Het valt soms niet mee om tegengas te geven. Sommige mensen walsen over je heen en putten je uit. Je kunt alleen maar jezelf zijn. Je bent prima zoals je bent!

KREEFT
22 juni-22 juli

Denk inderdaad nog maar eens goed na voor je reageert op een verzoek of voorstel. Het is niet alleen een eer, maar het levert ook een mega hoeveelheid werk op. Wil je dat?

LEEUW
23 juli-23 augustus

Vooruitdenken is prima, maar het moet wel haalbaar zijn. Iemand in je omgeving lijkt je grootste plannen af te schieten. Waar komen de verschillen ineens vandaan?

MAAGD
24 augustus-22 september

Nu is het een kwestie van doorpakken en door de zure appel heen bijten. Zoals het spreekwoord luidt: no mud, no lotus. Hou je daar maar aan vast.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Het stof dwarrelt neer, de enorme passie wordt wat minder meeslepend en langzaam maar zeker wordt duidelijk wat deze situatie je oplevert. Spoiler-alert: veel.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Soms werken goedbedoelde opmerkingen als een rode lap op een stier. Ai, altijd ongemakkelijk. Maak er geen drama van. Dat doet de ander wel. Pff, iets met lange tenen.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Feit: dingen lopen vandaag niet van een leien dakje. Met een stugge houding wordt het zelfs nog lastiger. Probeer flexibel te zijn en maak je niet druk om bijzaken.

STEENBOK
22 december-20 januari

Iemand (en ja, dat zou jij ook kunnen zijn) reageert vandaag overdreven of blaast dingen op. Intense emoties zijn niet het probleem, maar het ondoordacht handelen of spreken.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Gaan of blijven? Je hart volgen of de handdoek in de ring gooien. Klinkt extreem, maar veel Watermannen worstelen momenteel met tegenstrijdige gevoelens. Stop ze niet weg.

VISSEN
20 februari-20 maart

Luister vandaag niet alleen goed naar wat mensen zeggen, maar let ook goed op hun houding, de stiltes die vallen en de lichaamstaal. Daar kun je veel informatie mee inwinnen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie