Glamour's dag-horoscoop: vrijdag 16 april

Beloof vandaag niets wat je niet kunt nakomen, Ram

daghoroscoop ram
Glamour / Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Het is de toon die de muziek maakt. Let dus niet alleen op je woorden, maar ook op de manier waarop je spreekt. Beloof vandaag niets wat je niet kunt nakomen.

STIER
21 april-20 mei

Hou je ogen op de bal, Stier. Het gaat er niet om wat je niet hebt, maar om wat er wél is. Je hoeft geen haast te maken, maar een beslissing voor je blijven uitschuiven is niet slim.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Begin deze dag met een belofte aan jezelf. Wat heb je vandaag nodig? Maak daar dan meteen prioriteit van. Wees wel voorzichtig met kritiek op anderen. Enne: roddelen is not done!

KREEFT
22 juni-22 juli

Doen wat in je opkomt? Mwah, voor jou werkt dat momenteel niet. Vaar vandaag lekker op je routine. Mag best wel eens een keertje. Maak je niet zo druk om de mening van anderen.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Heb je al plannen voor het weekend, Leeuw? Verzin snel iets, want er staat een drukke periode voor de deur. Zet de bloemetjes buiten en breng tijd met anderen door.

MAAGD
24 augustus-22 september

Hoe goed bedoeld ook: als je dingen vooral doet om een ander te pleasen, hou je er weinig vreugde aan over. Jij bent degene die nu juist gepamperd zou moeten worden!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Ben je klaar voor een nieuwe stap of wil je er toch nog even over nadenken? Ach, je bent eigenlijk al in het diepe gesprongen. Als het goed voelt: vertrouw daar dan op.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Een dag om rustig aan te doen en jezelf niet op te jutten. Leg de lat even iets lager, Schorpioen. Je moet al zo veel van jezelf. Laat vandaag zelf een wens in vervulling gaan.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Hoe leuk jullie het ook hebben: er is de laatste tijd misschien te weinig tijd voor jullie samen geweest. Herkenbaar? Organiseer iets romantisch, spannends of intiems. Ideeën genoeg!

STEENBOK
22 december-20 januari

Kom je maar niet op gang en heb je bepaalde zaken eindeloos voor je uitgeschoven? Dat kan beter! Begin zo vroeg mogelijk en beloon jezelf naderhand. Win win.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Hoe eerder je aan je taken begint, hoe sneller je klaar bent om je op leuke dingen te storten. Hou er rekening mee dan een plan of afspraak wordt verplaatst.

VISSEN
20 februari-20 maart

Plant een zaadje. Natuurlijk kun je dat letterlijk doen op je balkon, terras of vensterbank, maar je kunt ook iets nieuws voor jezelf opstarten. Waar is je lijst met voornemens gebleven?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie