Glamour's dag-horoscoop: zaterdag 17 april

Probeer wat afstand te nemen als dingen je teveel worden, Tweelingen

daghoroscoop tweelingen
Glamour / Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Geen woorden, maar daden vandaag. Mensen zijn bereid om je bij te staan, maar alles valt of staat met de sfeer. Dit is niet het juiste moment om eens flink kritiek te leveren.

STIER
21 april-20 mei

Echt lekker op je gemak boodschappen doen of winkelen zit er niet in, maar je houdt wel geld over voor andere zaken. Vergeet niet om ergens op te reageren, want de deadline nadert.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je geduld is vandaag niet al te groot en je reageert heftig op bepaalde gebeurtenissen. Probeer letterlijk of figuurlijk wat afstand te nemen als dingen je teveel worden.

KREEFT
22 juni-22 juli

Er zijn van die dagen dat je het jezelf behoorlijk lastig maakt. Waarom ben je zo streng voor jezelf, Kreeft? Je legt de lat niet hoog, maar zelfs buiten bereik. Slow down!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Sommige dingen kosten veel meer dan je budget toestaat. Moet je dit ene plan echt laten doorgaan of sta je open voor alternatieven? Die zijn er namelijk ook.

MAAGD
24 augustus-22 september

Niemand komt geluk bij je aan de deur bezorgen, Maagd. Kom op: ga er op uit en stap over je verlegenheid heen. Het is tijd om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Is dit het moment om een stap verder te gaan? Daar kom je alleen maar achter als je het een kans geeft. Dit geldt zowel voor de liefde als voor vriendschappen.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Je wordt om de haverklap gestoord en er gaat veel tijd verloren aan bijzaken. Geen wonder dat je daar niet blij van wordt. Spanningshoofdpijn kan een van de gevolgen zijn.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Andere mensen zijn vandaag behoorlijk strijdvaardig en nemen geen blad voor de mond. Bereid je voor op een pittig gesprek. Pas op dat je niet meer zegt dan je eigenlijk wil zeggen.

STEENBOK
22 december-20 januari

Stroop je mouwen op en ga hard aan de slag. In een opgeruimde omgeving kun je je beter ontspannen. Let vandaag goed op, want ongelukken zitten in een klein hoekje.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Of het nou mooi weer is of niet: ga vandaag naar buiten. Je hoeft echt niet als een malle te gaan sporten, maar meer beweging nemen is op dit moment geen overbodige luxe.

VISSEN
20 februari-20 maart

Huisgenoten en familieleden hebben lange tenen. Dat wordt dus je woorden inslikken of de confrontatie aangaan. In beide gevallen kost het je heel veel energie.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie