Glamour's dag-horoscoop: zondag 18 april

Spanningen in de liefde verdwijnen niet door ze te negeren, Leeuw

daghoroscoop leeuw
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Laat je niet alleen inspireren door mensen die jij bewondert, maar bedenk dat jij ook voor anderen iets kunt betekenen. Iemand kijkt enorm tegen je op. Be gentle…

STIER
21 april-20 mei

Je bent een tikje gespannen en dat verdwijnt niet door op de bank te blijven hangen tot het over gaat. Zoek een uitlaatklep en praat over je gevoelens en gedachten, Stier.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Waarom kun je op soms niet voor jezelf opkomen zonder enorm emotioneel te worden? Je weet het wel, maar je bent te boos of te geraakt. Dat moet eerst uit de weg.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je vindt het helemaal niet erg om een stapje harder te lopen en wat extra werk te verzetten, als het maar gewaardeerd wordt. Dat laatste krijg je momenteel misschien niet voldoende…

LEEUW
23 juli-23 augustus

Spanningen in de liefde verdwijnen niet door ze te negeren, Leeuw. Neem de tijd om na te denken wat goed loopt en wat beter kan. Betrek er geen anderen bij.

MAAGD
24 augustus-22 september

Een mooie dag om tijd door te brengen met vrienden of mensen die veel voor je betekenen. Voel je niet verplicht en doe geen dingen waar je geen zin in hebt. Ontspan wat meer.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Als het beter voelt om thuis te blijven, je plannen te veranderen of het rustig aan te doen: regel dat dan. Je bent alleen jezelf iets verplicht. Doe wat goed voelt.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Geduld is vandaag niet je sterkste kant, dus ontwijk stressvolle situaties en omring je met mensen die het beste in je omhoog halen. Jij weet wel bij wie je moet zijn.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Moeilijke onderwerpen aansnijden is nooit fijn, maar soms moet het gebeuren. Hou in ieder geval rekening met de gevoelens van anderen en wees lief, begrijpvol en voorzichtig.

STEENBOK
22 december-20 januari

Komen de muren op je af en ben je helemaal klaar met alle regeltjes? Er zijn genoeg dingen te bedenken die wél kunnen. Focus je daar op en zie hoe je humeur verbetert.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je hebt misschien helemaal geen zin in drukte. Of in dat zware gesprek. Draai niet op de hete brei heen en wees eerlijk. Maar: antwoord geven op die ene vraag is wel een must, Waterman.

VISSEN
20 februari-20 maart

Een dag om je mee te laten voeren. Doe alles op een rustig tempo en haast je niet. Voor de liefde en romantiek is vandaag een bijzondere rol weggelegd

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie