Je wekelijkse tarot-kaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Je perfectionisme houdt je tegen, Steenbok

tarot kaartlegging
Glamour

Nina Keijzer (@astronammu op Instagram) is astroloog en schrijft voor Glamour over astrologie en spiritualiteit. Ze trekt iedere week een tarotkaart voor je op basis van je sterrenbeeld.

Je wekelijkse tarotkaartlegging zegt iets over waar je je deze week op moet focussen, of wat je te wachten staat. Je kunt deze kaartlegging lezen voor je sterrenbeeld (oftewel je Zonneteken), maar je kunt ook kijken naar het dierenriemteken waar je Maanteken of Ascendant in staat (of alle drie!). Als een kaart omgekeerd terecht komt, heeft dit een andere betekenis. Er staat ook per dierenriemteken een getal waar je deze week op kunt letten. Dit getal kan voorbijkomen als teken van het Universum. Je kunt de spirituele betekenis van het desbetreffende getal opzoeken - daar zit vaak nog een extra boodschap in.

Ram - Pentakel Zes

Deze week ga je merken dat je lekker in een flow zit. Er is nu een mooie balans tussen geven en nemen. Je deelt je gaven en overvloed met anderen, maar je krijgt het ook van ze terug. Je hebt gemerkt dat het je meer voldoening geeft als je het ook met anderen deelt. Dit is iets moois, dus dat mag ook zeker wel even gevierd worden. Investeren in iemand of iets anders is ook indirect een investering in jezelf en de toekomst waar je in wil leven. Goede karma komt jouw kant op!

Let deze week op het getal 4.

Stier - De Hangende

Deze week zit je vast tussen de toekomst en het verleden. Welke kant moet je op kijken? Beslissingen worden nu tot halt geroepen en dat is in jouw voordeel. Probeer jezelf te zien vanuit een helicopterview om zo het grotere plaatje te zien dat voor je ligt. Een kleine actie kan al grote dingen teweeg brengen die je in eerste instantie niet had voorzien. Vastzitten is maar tijdelijk, maar het is wel een goed reflectiemoment! Wordt het niet tijd om het verleden los te laten? Tip: neem een kleine stap richting je einddoel.

Let deze week op het getal 12.

Tweelingen - Koning van Zwaarden Omgekeerd

Deze week krijg je een spiegel voorgehouden. Dit is confronterend, maar alleen zo kan je verder groeien naar je hoogste potentieel. Heb je de afgelopen tijd te koop gelopen met je eigen intelligentie? Kijk uit met wat je zegt tegen mensen, dit kan harder aankomen dan dat je zelf denkt of in de gaten hebt. Deze kaart is ook een indicator voor onduidelijkheid of een beslissing die je nog niet hebt genomen. Breng je gedachten op orde om zo een weloverwogen beslissing te nemen. Kom even tot jezelf en ga dan vol gas vooruit.

Let deze week op het getal 11.

Kreeft - Kelken Zeven

Kijk uit wat je wenst! Deze week gaan zich meerdere opties voor je presenteren, maar welke keuze mag je maken? Sommigen zijn niet voor jou, ook al lijken ze zo rooskleurig. Hier kom je pas achter als je gekozen hebt, maar ga in ieder geval al op je onderbuikgevoel af. Wat probeert je intuïtie je te vertellen? Blijf dicht bij jezelf en je langetermijndoel. Door af en toe weer terug op aarde te komen creëer je voor jezelf niet die illusie. Wees ook niet bang om uit je comfortzone te stappen.

Let deze week op het getal 2.

Leeuw - Zwaarden Acht

Deze week zit je te erg in je eigen hoofd en wereld. Je denkt dat je gevangen zit en alles aan moet pakken wat er op je pad komt, maar niets is minder waar. Niemand houdt je gevangen en niemand houdt je tegen. De enige die dat doet ben jijzelf. Wees weer eens wat liever tegen jezelf en maak het niet zo moeilijk. Je hebt genoeg opties en keuzes, je moet ze alleen willen zien. Neem terug wat van jou is! Stop met jezelf te saboteren en ga weer in je eigen kracht staan. Verander je perspectief, dan gaat alles vanzelf.

Let deze week op het getal 13.

Maagd - De Duivel

Deze week komen negatieve patronen en blokkades die je al die tijd al tegenhouden naar boven. Hierdoor kun je eindelijk het beest bij de horens pakken en er iets aan doen. Het is belangrijk om te onthouden dat je te allen tijde de touwtjes zelf in handen hebt. Kijk ook met een frisse blik naar de relaties die je hebt met mensen. Haal je er nog wel iets moois uit? Zo niet, dan wordt het tijd om het los te laten. Hierdoor kunnen anderen weer op je pad komen.

Let deze week op het getal 15.

Weegschaal - Ridder van Staven

Deze week sta je volledig in je eigen kracht. Eerst handelen, daarna nadenken. Je bent er klaar voor om de wereld te veroveren en om je eigen kracht terug te nemen. Je bent gepassioneerd over het eigen pad dat je momenteel aan het bewandelen bent en je bent er meer dan klaar voor om je eigen dromen waar te maken. Houd dit enthousiasme vast om deze week flinke stappen vooruit te zetten. Wacht niet tot andere mensen naar jou toekomen, maar onderneem zelf actie. Bereid jezelf voor op het volgende avontuur dat naar je toe gaat komen.

Let deze week op het getal 20.

Schorpioen - Staven Twee

Een nieuwe wereld roept je, Schorpioen! Deze week is het tijd om op ontdekking te gaan en om te kijken wat er allemaal voorbij je horizon ligt. Bedenk een plan om actie te ondernemen. Wat wil je nu gaan ontdekken? En waar ben je klaar voor? Het enige dat je nu nog tegenhoudt is het ongemakkelijke gevoel dat je krijgt als je je comfortzone verlaat. Dat is meer dan begrijpelijk, maar buiten je comfortzone gebeuren de mooiste dingen. Je weet dat je het kan, dus durf die angst van je af te schudden.

Let deze week op het getal 10.

Boogschutter - Pentakels Twee

Deze week ben je lekker actief. Je gaat van hot naar her en dat loont zich. Door elke dag duidelijk actie te ondernemen kun je je visie steeds helderder voor je zien. Vergeet niet de kleine details en stappen die ondernomen moeten worden om het grote plaatje waar te maken. Grote stappen vooruit zijn leuk en fijner, maar hierdoor gaan de details wel verloren en die zijn net zo belangrijk, misschien zelfs belangrijker. Het gevaar is dat je anders met het halve werk blijft zitten. Tip: maak een vision board.

Let deze week op het getal 17.

Steenbok - Pentakels Acht Omgekeerd

Deze week ga je merken dat je perfectionisme je tegenhoudt. Het heeft geen zin om geobsedeerd te zijn met de kleinste details. Hierdoor raak je alleen maar gefrustreerd. Verschuif je focus terug naar waarom je iets nieuws wil leren of iets nieuw wil doen. Wat was je werkelijke intentie? Je hoeft niet gelijk goed in iets te zijn; je hoeft zelfs helemaal niet goed in iets te zijn! Als het jou plezier brengt en energie geeft, dan is dat al genoeg.

Let deze week op het getal 7.

Waterman - De Geliefden

Is er iets mooiers in het leven dan liefde? Deze week voel je je verliefd, maar het is niet alleen maar liefde in de zin van een romantische relatie. Het is ook liefde voor de vriendschappen die je hebt, het werk dat je doet en voor het leven. Je lichaam, geest en ziel zijn afgestemd op deze frequentie en niets houdt je tegen. Jij en de mensen om je heen vullen elkaar aan. Daarnaast kunnen er ook kansen op je pad komen die je testen. Blijf dichtbij jezelf.

Let deze week op het getal 6.

Vissen - Kelken Vijf

Is het glas halfvol of half leeg? Deze week zet je weer een stap terug in plaats van vooruit. Ga niet bij de pakken neerzitten, want hierdoor ga je alleen maar leren hoe je ervoor kunt zorgen om van deze situatie te komen. Het verleden komt nu om de hoek kijken, waardoor je neigt terug te vallen in oude patronen. Het is meer dan oké om jezelf een moment te geven om op adem te komen en om alle gevoelens binnen te laten. Het is aan jou hoe lang je hierin blijft hangen. Tip: koop een dagboek.

Let deze week op het getal 5.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie