Glamour's dag-horoscoop: maandag 19 april

Je uitstraling werk in je voordeel, Stier

daghoroscoop stier
Glamour / Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Langzaam maar zeker verplaatst je aandacht en energie naar andere onderwerpen. Je financiën bijvoorbeeld. Het is tijd om daarmee aan de slag te gaan.

STIER
21 april-20 mei

Je uitstraling werk in je voordeel. Niet alleen handig om een perfecte eerste indruk te maken, maar ook om je zin te krijgen. Tja, je moet roeien met de riemen die je hebt, toch?

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Het is te vroeg om een definitieve conclusie te trekken, maar eigenlijk weet je al hoe een situatie in elkaar zit. Denk je. Let op: niet alles is zoals het lijkt.

KREEFT
22 juni-22 juli

Ook wel eens lekker als je min of meer ongestoord je gang kunt gaan. Anderen doen dat immers ook. Probeer je niet zo te ergeren aan het gedrag van anderen. Energieverspilling.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Voor je werk breekt een drukke periode aan. Investeer in jezelf en trek gerust je powersuit uit de kast. Bereid je voor op een belangrijk event later deze week.

MAAGD
24 augustus-22 september

Hoe donker het soms ook is: het wordt echt beter. En dat komt ook door de steun die je altijd van iemand krijgt. Natuurlijk mag je dit persoon in de bloemetjes zetten. Graag zelfs!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je hoeft inderdaad niet alles uit te leggen en te verklaren. Als je geen zin hebt in drukte: wees daar dan duidelijk over. Eerst moet je voor jezelf zaken op een rijtje zetten.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Let’s talk about love, want daar is een hoofdrol voor weggelegd de komende tijd. Single en klaar voor een nieuwe liefde? Zorg dat je gevonden kunt worden!

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Hard werken is het probleem niet, maar te weinig rusten en/of te veel hooi op je vork nemen wél! Probeer wat meer rust te vinden. Ook in je hoofd.

STEENBOK
22 december-20 januari

Tijd om een versnellinkje lager te gaan en bepaalde zaken los te laten. Als er iemand veel heeft geïnvesteerd, ben jij het. Stort je nu op dingen waar je hart blij van wordt….

WATERMAN
21 januari-19 februari

Er staat een drukke week voor de deur en het is belangrijk dat je de touwtjes in handen houdt! Stoor je niet te veel aan de troep. Hou het eindresultaat voor ogen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Er moet van alles worden geregeld, maar je bent niet de enige die verantwoordelijk is. Overleg goed en maak heldere afspraken. En: hou je aan je woord!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie