Glamour's dag-horoscoop: dinsdag 20 april

Je bent nooit te oud om te leren, Maagd

maagd daghoroscoop
Glamour / Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Laat je daar vandaag niet van afleiden. Alle begin is moeilijk, maar als je je concentreert en gestructureerd werkt, kun je veel werk verzetten. Focus je op je doel!

STIER
21 april-20 mei

Soms leer je dingen op de moeilijke manier, maar dat wil niet zeggen dat het onmogelijk is of dat je op een verkeerd pad zit. Als je twijfelt, besteed daar dan aandacht aan.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Vermoeidheid kan vandaag een grote rol spelen. Maar waar het eigenlijk om gaat: waar heb je geen energie en kracht meer voor? Wat wil je veranderen? Wees eerlijk tegen jezelf.

KREEFT
22 juni-22 juli

Dit wordt een mooie periode voor vriendschappen! Je hebt sommige mensen al veel te lang niet gezien. Daar gaat de komende tijd verandering in komen. De aftrap is nu!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Grenzen zijn er om te accepteren of om te overwinnen. Je hebt eigenlijk geen zin meer om te wachten op goedkeuring. Je ziet vandaag helder wat je te doen staat. Go for it!

MAAGD
24 augustus-22 september

Je bent nooit te oud om te leren! Het is niet alleen goed voor je CV, maar ook een prima manier om je op de toekomst te richten. Geloof in jezelf! Je kunt het!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Op de een of andere manier speelt ‘het verborgene’ momenteel een opvallende rol. En nee, daar wil je het nu niet over hebben. Behalve misschien met één persoon.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Als er iemand is die weet dat liefde niet altijd makkelijk of vanzelfsprekend is, ben jij het. Investeer extra in de liefde en in de mensen die het belangrijkst voor je zijn.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Ja, het is druk en dat zal voorlopig niet veranderen. Het is uitermate belangrijk om prioriteiten te stellen en je niet te laten opjutten. En ja; kies gerust voor dingen die je leuk vindt.

STEENBOK
22 december-20 januari

Genieten. Dat is voor de komende tijd het enige wat telt. Klinkt super, maar voor een druk, plichtsgetrouw persoon als jij is het een uitdaging. Daag jezelf uit!

WATERMAN
21 januari-19 februari

Werk en privé lopen door elkaar heen en dat kan een flinke stressfactor zijn. Eén ding tegelijk, Waterman! Wees niet eigenwijs en delegeer een aantal taken.

VISSEN
20 februari-20 maart

Niet alles wat je hoort, klopt. Vooral het nieuws dat je in de wandelgangen hoort, mag je met een flinke korrel zout nemen. Toch hoor je wel een interessant feitje. Learning all the time…

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie