Glamour's dag-horoscoop: woensdag 21 april

Focus je even op iets anders, Steenbok

steenbok daghoroscoop
Glamour / Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Geld maakt misschien niet gelukkig, maar het maakt het leven wel een stuk makkelijker. Investeren is prima, maar gok niet met je geld. Wees verstandig.

STIER
21 april-20 mei

Als je een kans ziet: grijp ‘m dan! Het gebeurt niet vaak dat buitenkansjes zich zo overvloedig aanbieden. Kies nu vooral voor het nieuwe, want daar ligt iets veelbelovends voor je klaar.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Het is tijd om meer aan jezelf te denken en jezelf even voorop te stellen. Dat heb je nu hard nodig, want qua energie sta je aardig in het rood. Gooi dat schuldgevoel als eerste overboord.

KREEFT
22 juni-22 juli

Zijn jij en je partner het niet eens over een geldkwestie? Koppig aan je eigen standpunt vasthouden maakt de zaak alleen maar lastiger. Voor jullie allebei!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Pas op en neem niet meer hooi op je vork dan verstandig is. Sommige klussen kosten veel meer energie en tijd dan je denkt. Een aanbod afslaan? Misschien geen gek idee…

MAAGD
24 augustus-22 september

Op zoek naar een (nieuwe) baan? De komende week ziet er heel gunstig uit. Besteed nu alvast tijd aan je CV. Herindelen, een nieuwe lay-out of een andere foto kunnen je helpen!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Tijd is geld. Niet alleen voor jou, maar ook voor je partner. Dit is een prima moment om de koppen bij elkaar te steken en een besluit te nemen over een grote investering.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Hoe zit het met de liefde, Schorpioen? Ben je helemaal happy of gaat het niet naar wens? In het laatste geval is het misschien tijd om eerst iets af te sluiten. Anders kun je niet verder.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Sommige mensen brengen je uit evenwicht. En wat te denken van die persoon die zo onverbloemd met je flirt? Laat je hart niet op hol brengen door een player!

STEENBOK
22 december-20 januari

Het is hollen of stilstaan! Je legt een grote druk op jezelf en de mensen in je omgeving. Focus je even op iets anders, Steenbok. Je kunt wel wat meer zen gebruiken…

WATERMAN
21 januari-19 februari

Als je op je strepen blijft staan, gaan dingen veel lastiger dan strikt noodzakelijk is. Accepteer de adviezen van mensen die meer ervaring hebben. Scheelt een hoop gedoe.

VISSEN
20 februari-20 maart

Chaos? Te veel informatie? Lastig om alles te onthouden? Begrijpelijk, want er komt momenteel veel op je af. Trek op tijd aan de bel, Vissen. Reken niet alleen op je geluk.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie