Glamour's dag-horoscoop: donderdag 22 april

Dit is geen tijd om op je strepen te staan, Schorpioen

daghoroscoop schorpioen
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Gaan dingen niet helemaal volgens je planning? Geef het eerst even wat meer tijd, Ram. Het is zonde (en zinloos) om snel van strategie te veranderen. Geduld!

STIER
21 april-20 mei

Iets veelbelovends voldoet misschien niet helemaal aan je verwachtingen, maar maak je geen zorgen: er komt een betere kans of een beter moment. Sneller dan je denkt.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Volg vooral je gevoel! Heb je interesse in spiritualiteit en/of ervaring met meditatie? Hier haal je op dit moment veel goeds uit. Je intuïtie geeft je het ene seintje na het andere.

KREEFT
22 juni-22 juli

Het is opvallend hoe je energielevel ineens verandert! Voelt het niet geweldig om het heft weer in handen te nemen? Dit geef je voorlopig niet uit handen, Kreeft.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Het zat er al een beetje aan te komen: een gebrek aan energie, maar wel bergen taken en verplichtingen. Wees niet zo koppig en leg de lat lager óf schakel hulp in.

MAAGD
24 augustus-22 september

Eerst de grote lijnen. Details komen later wel. Heb je al een besluit genomen over die nieuwe stap die je overweegt? Dit is het moment. Go big or go home!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Of die impulsieve actie naar wens uitpakt, is onzeker. Als je kunt accepteren dat je misschien een verkeerde gok waagt, is er weinig aan de hand. Denk voordat je handelt.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Hoe meer je anderen tegemoet komt, hoe meer je er voor terugkrijgt. Dit is geen tijd om op je strepen te staan, maar om je dienstbaar op te stellen. O ja: en om te vergeven….

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Probeer niet eens om een oplossing of excuus te bedenken voor zaken, mensen of situaties die niet kloppen. Volg je morele kompas. Dat is altijd goed.

STEENBOK
22 december-20 januari

Jezelf eens flink in de watten leggen; als jij het niet doet, doet niemand het! Boek die masseur, bel de cateraar, koop die parfum of tas. Het is wel weer eens tijd, niet

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je sterke principes werken op dit moment misschien niet in je eigen voordeel. Maak het jezelf wat makkelijker en geef iets/iemand het voordeel van te twijfel.

VISSEN
20 februari-20 maart

Is dat knagende gevoel over iets of iemand nieuw of speelt het al een tijdje? Loop niet weg voor moeilijkheden. Luister ook naar de kritiek die iemand anders heeft.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie