Glamour's dag-horoscoop: vrijdag 23 april

Mensen hebben vertrouwen in je, Kreeft

daghoroscoop kreeft
Glamour / Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Je enthousiasme voor iets nieuws bereikt een hoogtepunt. Dit is echt iets voor jou! Maar pas op: je moet een lange adem hebben en niet te snel opgeven. Lange termijnvisie is nodig!

STIER
21 april-20 mei

De plannen, wensen en verwachtingen van anderen zijn duidelijk. Maar wat wil jij? Als je ergens echt geen zin meer in hebt, kap er dan mee. Dit is jóuw leven!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Relax! Het is bijna weekend! Laat je vandaag niet op de kast jagen en sluit je af voor negatieve mensen en situaties. En ja; daar valt het nieuws ook onder.

KREEFT
22 juni-22 juli

Mensen hebben vertrouwen in je, Kreeft. Trek je daar maar aan op en geniet van de aandacht en bewondering die anderen voor je hebben. Een zakelijk contact wordt vriendschappelijker.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Mensen kunnen beter over je praten, dan je naam niet kennen! Hoofd omhoog en je niks aantrekken van jaloezie of flauwe opmerkingen. Wie het laatst lacht, lacht het best.

MAAGD
24 augustus-22 september

Veel dingen zien er nu heel anders uit dan kort geleden. Zie je hoe snel een situatie kan veranderen? Dit is een perfecte dag om je zegeningen een voor een te tellen. Hardop!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Focus je op zaken die voor jou de hoogste prioriteit hebben. Andere mensen lijken niet te luisteren. Laat gaan. Sommige dingen kun je echt beter in je eentje oplossen.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Last van verlegenheid? Tja, dat kan gebeuren als je echt zwaar onder de indruk bent van iemand. Durf je op hem/haar af te stappen? Check eerst even of hij/zij single is.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Het gaat er niet om hoe hard je werkt, maar om hoe efficiënt je met je tijd en energie om gaat. Daar schort het momenteel een beetje aan. Kijk eens hoe je meer kunt doen in minder tijd.

STEENBOK
22 december-20 januari

Het kan nog: een snipperdag opnemen en jezelf een extra lang weekend gunnen. Zie je kans om er even tussenuit te gaan? Doen! Het werk blijft geduldig op je wachten.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Iemand moet het doen: de boel controleren in goed banen leiden. Je hebt er misschien geen zin in, maar je bent (weer) degene die ziet wat er nu moet gebeuren.

VISSEN
20 februari-20 maart

Puilt je agenda uit van de afspraken? Het kan nog gekker, want door een berichtje of uitnodiging veranderen je plannen. Wat je ook doet: zwem niet tegen de stroom in.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie