Glamour's dag-horoscoop: zaterdag 24 april

Tijd om in actie te komen, Tweelingen

daghoroscoop tweelingen
Glamour / Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Je bent soms totaal onvoorspelbaar. Jij hebt er geen moeite mee, maar anderen kunnen niet zo snel schakelen. Word dus ook niet boos als je hier kritiek op krijgt.

STIER
21 april-20 mei

Veranderingen zijn niet altijd fijn, maar ze ook niet altijd vervelend. Mensen wachten op je mening of advies. Hak een knoop door. Je wil niet nog meer tijd verspillen.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Tijd om in actie te komen en te doen wat je al een tijdje van plan was. Ga aan de slag. Het verjaagt het matte of lusteloze gevoel. Bonus: je vindt ergens een oplossing voor.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je vangt meer vliegen met stroop dan met azijn, maar sommige mensen zijn zó koppig en eigenwijs, dat je je geduld verliest. Jij weet zelf tegen wie je beter tactvol kunt zijn.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Zitten jij en je lief niet helemaal op dezelfde golflengte over een belangrijke kwestie? Het is tijd voor duidelijkheid. Zoek een rustig moment om een gesprek te voeren.

MAAGD
24 augustus-22 september

Niet al je plannen zijn haalbaar, Maagd. Geeft niks, maar pas op dat je niet in dromen blijft hangen zonder dat er iets verandert. Wees eerlijk tegen jezelf.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Vind je het lastig om over geld te beginnen? Hoe langer je om de hete brij draait, hoe lastiger het wordt. Wees tactvol, maar duidelijk. Anders schiet je er nog niks mee op.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Het is fantastisch hoe jij je op dit moment inzet voor iemand anders. Nee, het is geen moeite en je doet het graag, maar een goede vriend(in) zou je ook wel weer eens graag zien.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Het werk is veel, de tijd is beperkt. Dus: schakel hulp in en laat anderen eindelijk eens iets voor jou doen. Niet alleen gezellig, maar het schiet ook op. Beter kan het niet.

STEENBOK
22 december-20 januari

Het gaat vandaag bijna vanzelf en je humeur is niet stuk te krijgen. Nou ja, als anderen een beetje meewerken. Je vindt een creatieve oplossing voor een probleem.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je familie, gezin, huis; allemaal belangrijk, maar jij loopt op je tandvlees en hebt geen zin om weer een hele dag van alles te regelen. Gun jezelf een dag rust, Waterman.

VISSEN
20 februari-20 maart

Er zijn zoveel verleidingen! In de koelkast, in de winkels, op internet… Je moet van goeden huize komen om niet toe te geven. Hoeft ook niet. Als je je grenzen maar kent.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie