Glamour's dag-horoscoop: zondag 25 april

Laat je vandaag niet uit het veld slaan, Boogschutter

daghoroscoop boogschutter
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Verwen je liefste vandaag. Dat kan ook met een ontbijtje of een lekkere maaltijd. Werken? Liever niet. Niet goed voor de liefde. Dat had je trouwens toch ook beloofd?

STIER
21 april-20 mei

Als je ergens geen zin in hebt, wees dan zo tactisch als je kunt zijn. Luister ook goed naar de hints van anderen. Dring niet aan en respecteer ook andermans grenzen.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Waarom kun je op soms niet voor jezelf opkomen zonder enorm emotioneel te worden? Je weet het wel, maar je bent te boos of te geraakt. Dat moet eerst uit de weg.

KREEFT
22 juni-22 juli

Gaan mensen over je grenzen heen? Tja, jij bent de enige die hier iets aan kan doen. Hoe gezellig het ook is: in je huis moet ook wel eens iets gebeuren.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je hebt een naam hoog te houden, maar daar draai jij je hand niet voor om. Als er iemand in staat in om een prachtige prestatie neer te zetten, ben jij het. Respect!

MAAGD
24 augustus-22 september

Een vakantie hóeft toch niet per se in het buitenland te zijn? Of naar hetzelfde als altijd? Waag jij de gok en boek je die reis? Weeg alle voor- en nadelen zorgvuldig af.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Anderen kunnen jouw gedachten niet lezen of hebben geen zin om ieder woord uit je te trekken. Als je ergens nog niet klaar voor bent, is dat gewoon prima!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Veel duidelijker dan je nu bent, kun je haast niet zijn. Als de ander niet zo enthousiast reageert of zelfs geen tijd voor je heeft, zegt dat dan iets over jou of over de ander?

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Alles wat je met liefde doet, kost veel minder energie en moeite. Laat je vandaag niet uit het veld slaan door een tegenvaller. Je staat er niet alleen voor. Dat maakt veel goed.

STEENBOK
22 december-20 januari

Loop niet te hard van stapel, maar treuzel ook niet. Soms komt er geen tweede kans, Steenbok. Maak je niet zo druk om later. Het is altijd Nu.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Geen zin om de deur uit te gaan? Prima, maar laat reden zijn om een eerdere afspraak te annuleren. De afspraak verplaatsen naar jouw huis/buurt is een prima alternatief.

VISSEN
20 februari-20 maart

Een mooie dag om dingen met elkaar te vergelijken voordat je een knoop doorhakt. Niet alleen fijn voor je portemonnee, maar misschien zie je iets veel leukers/beters.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie