Je wekelijkse tarot-kaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Deze week pluk je de vruchten van een grote prestatie, Maagd

tarot kaartlegging
Glamour

Nina Keijzer (@astronammu op Instagram) is astroloog en schrijft voor Glamour over astrologie en spiritualiteit. Ze trekt iedere week een tarotkaart voor je op basis van je sterrenbeeld.

Je wekelijkse tarotkaartlegging zegt iets over waar je je deze week op moet focussen, of wat je te wachten staat. Je kunt deze kaartlegging lezen voor je sterrenbeeld (oftewel je Zonneteken), maar je kunt ook kijken naar het dierenriemteken waar je Maanteken of Ascendant in staat (of alle drie!). Als een kaart omgekeerd terecht komt, heeft dit een andere betekenis. Er staat ook per dierenriemteken een getal waar je deze week op kunt letten. Dit getal kan voorbijkomen als teken van het Universum. Je kunt de spirituele betekenis van het desbetreffende getal opzoeken - daar zit vaak nog een extra boodschap in.

Ram - Zwaarden Zes

Deze week wordt het tijd om vooruit te kijken en om het verleden het verleden te laten. Hoewel dit makkelijk lijkt, kom je toch voor een keuze te staan die misschien niet makkelijk aanvoelt voor je. Het lijkt zelfs bijna onmogelijk om een keuze te maken! Diep van binnen weet je al welke kant je op moet, dus vertrouw op je gevoel. De keuzes symboliseren een nieuw begin dat je veel gaat brengen. Je ego gaat misschien tegenstribbelen en de weg naar de eindbestemming zal niet altijd makkelijk zijn, maar het is het uiteindelijk allemaal waard.

Let deze week op het getal 15.

Stier - Staven Twee

Deze week voelt het net alsof je vanaf de zijlijn naar alles om je heen aan het kijken bent. Je bent aan het observeren en de energie die je binnenin je voelt is indrukwekkend. Je zit met vragen die momenteel nog niet beantwoord zijn, terwijl je jezelf afvraagt wat je moet doen of waar dit je heen gaat leiden. Je hebt de afgelopen tijd succes gehad en alhoewel je daar enorm van genoten hebt, twijfel je toch een beetje aan de stappen die je nu mag gaan ondernemen. Blijf gefocust en probeer niet afgeleid te raken.

Let deze week op het getal 10.

Tweelingen - Staven Tien

Deze week ga je merken dat je te veel hooi op je vork hebt genomen. Adem diep in en neem even een stap terug. Hoe kan je ervoor zorgen dat je alle taken nog kunt blijven doen én er tegelijkertijd ook lol in hebt? Door al die druk, die je eigenlijk op jezelf legt, zie je niet meer wat of wie er voor je staat. Kijk eens goed hoe je momenteel je tijd en energie aan het besteden bent en hoe je dit eventueel efficiënter zou kunnen doen. Schroom niet om iemand om advies te vragen!

Let deze week op het getal 13.

Kreeft - Kelken Vier

Deze week zit je een beetje bij de pakken neer. Je bent moe, je zit niet lekker in je vel en opeens lijkt er alleen maar negativiteit te zijn. Het voelt alsof iedereen tegen je is en je tegenwerkt. Dat is niet erg, want deze dagen horen er ook bij! Alleen, je moet er niet te lang in blijven hangen. Die negativiteit gaat je niet vooruit helpen. Start de dag met je favoriete muziek, zeg weer eens ‘ja’ in plaats van ‘nee’ en als iets niet gaat zoals je wil, schud het dan lekker van je af.

Let deze week op het getal 2.

Leeuw - Kelken Zes

Deze week is het tijd voor vrienden en familie. Door je harde werk ben je je dierbaren misschien een beetje vergeten. Sommige connecties kunnen zelfs een beetje verwaterd zijn. Als je besluit om hier weer energie in te steken, bloeien ze zo weer op. Deel je liefde en vriendelijkheid met de mensen om je heen. Je kunt een nostalgisch gevoel hebben. Als er een pijnlijke jeugdherinnering naar boven komt, duw die dan vooral niet weg. Vergeet ook niet om lief voor jezelf te zijn. Omarm je huidige zelf en heb vrede met je oude zelf.

Let deze week op het getal 3.

Maagd - Staven Zes

Deze week ga je de vruchten plukken van een grote prestatie. Misschien zien mensen je eindelijk voor wie je bent of zien ze je waarde. Nu wordt het tijd om te gaan relaxen en om ervan te genieten. Dat is ook belangrijk, al dan niet belangrijker! De mensen om je heen die je steunen staan je toe te juichen vanaf de zijlijn. Ze hebben vertrouwen in jou, nu mag jij alleen nog vertrouwen in jezelf hebben. Je succes is van jou en het blijft je kant opkomen. En dat niet alleen, het is ook even goed voor je ego.

Let deze week op het getal 4.

Weegschaal - Koningin van Staven

Deze week heb je genoeg energie om de hele wereld aan te kunnen. Het kan ook zijn dat je bij een vrouwelijk figuur in de buurt bent die jouw energie geeft. Je bent zelfverzekerd en je bent er klaar voor om het beest bij de horens te pakken. Nu is het moment om door te pakken! Die momenten van motivatie die je krijgt; maak daar gebruik van. Je krijgt nu dingen voor elkaar waarvan je nooit had gedacht dat ze zouden lukken. Wat wil je nog meer?

Let deze week op het getal 8.

Schorpioen - Aas van Staven

Deze week sta je te popelen om aan de slag te gaan. Je kan en wil niet stil zitten. Er is een vuur in je aangegaan dat niet meer uitgaat, maar juist alleen maar groter wordt. Deze drijfkracht leidt je nu de weg naar het pad dat je mag gaan bewandelen. Negeer het vooral niet! Het zou enorm zonde zijn als je hier niet op reageert. Deze kaart zegt ook letterlijk ‘ja’. Als je hier dus op zat te wachten, dan is dit een teken. Ga beginnen aan de fantastische reis die je gaat maken.

Let deze week op het getal 11.

Boogschutter - Schildknaap van Zwaarden

Deze week zit je vol met energie. Deze energie is heftig voor de mensen om je heen, waardoor je kunt gaan twijfelen of je hierop wel mag gaan handelen. Laat me je vertellen: dat mag. Als je enthousiast bent over iets en de tijd hebt, dan is dit hét moment om in de auto te stappen en om die reis te gaan maken. Omring jezelf met mensen die je steunen in alle wilde ideeën die nu in je opkomen. Verder is je energie kinderlijk, maar dit gaat juist lonen. Vol gas vooruit!

Let deze week op het getal 10.

Steenbok - Ridder van Pentakels

Deze week ben je enorm gefocust op werk. Als iemand iets gedaan kan krijgen, dan ben jij het wel! Mensen komen naar je toe met de vraag of jij bepaalde taken op je wil nemen en die neem je maar al te gretig aan. Hoe meer werk, hoe beter. Je oog voor detail gaat je deze week enorm vooruit helpen, evenals je vermogen om kwaliteit te leveren. Het proces is daarentegen niet makkelijk. Het gaat lang duren en het is niet altijd leuk, maar je gaat je tevreden en bevredigd voelen als het gedaan is.

Let deze week op het getal 20.

Waterman - Kelken Vijf

Deze week ga je verlies lijden of je zit in een nasleep van verlies dat je hebt geleden. Je bent moe en je voelt je een beetje verslagen. Dit is ook niet meer dan normaal. Het is helemaal oké als je nu grenzen voor jezelf stelt om even op jezelf te zijn. Wat het verlies ook is geweest, het heeft een inslag gehad op je dromen en wensen voor de toekomst. Verdrietig zijn maakt nu deel uit van het proces. Onthoud dat er iets mooiers voor je klaarstaat.

Let deze week op het getal 16.

Vissen - Koningin van Kelken

Deze week ben je helemaal in tune met je emoties. Je weet waar je gevoel vandaan komt en je houdt jezelf niet tegen om alles te voelen. Dit is prachtig en het zorgt ervoor dat je weer in verbinding staat met jezelf. Gebruik deze wending om je lekker creatief te uiten en gebruik je innerlijke wereld als inspiratie. Schrijf, schilder of zing. Je zit misschien veel in je eigen droomwereld, waardoor je even niet meer met beide benen op de grond staat. Vertrouw op je intuïtie, deze gaat de weg leiden.

Let deze week op het getal 13.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie