Glamour's dag-horoscoop: maandag 26 april

Geniet van het moment, Steenbok

steenbok daghoroscoop
Glamour / Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Over sommige dingen wil je misschien liever niet nadenken, maar je schiet er niks mee op als je je hoofd in het zand steekt. Juist door aan de slag te gaan, verbeter je een situatie.

STIER
21 april-20 mei

Heb je het gevoel dat je aan het begin van een nieuwe fase zit? Dat klopt, maar voordat je zo ver bent, moet je eerst iets ouds afsluiten. Mooie dag om daar werk van te make.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Laat je niet gek maken, Tweelingen. Niet alles is wat het lijkt. Blijf kalm en neem de tijd om een reactie te geven. Alhoewel je je kunt afvragen of je eigenlijk wel moet reageren.

KREEFT
22 juni-22 juli

De hulp die anderen aanbieden is lief bedoeld, maar jij hebt het gevoel dat het je veel meer tijd gaat kosten. Voel je niet verplicht om ja te zeggen als je nee bedoelt.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Bereid je voor op een superdrukke week waarin veel van je wordt verwacht. Niet eens door anderen, maar voornamelijk door jezelf. Je daagt jezelf weer eens flink uit.

MAAGD
24 augustus-22 september

Je hebt de afgelopen tijd veel nieuwe informatie tot je genomen. Neem ook tijd om het te verwerken en na te denken wat je volgende stap wordt. Zo hou je controle.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je bent vandaag bepaald niet zuinig met dubbelzinnige woorden en veelbetekenende hints. Je boodschap komt wel aan en ook je uitstraling spreekt boekdelen. De spanning stijgt.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Tot over je oren verliefd of enorm onder de indruk van iemand die je bewondert? Best spannend om op de ander af te stappen, maar als iemand het durft, ben jij het.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Je bent een enorme steun voor iemand anders. Door praktische oplossingen aan te dragen, kan iemand weer vooruit. Deel je kennis en ervaring zoveel je kunt.

STEENBOK
22 december-20 januari

Het valt soms niet mee om te ontspannen, maar op dit moment zijn er zoveel leuke kansen om te genieten. Maak je niet druk om later, maar geniet van het moment.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Het blijft onverminderd druk in je omgeving. En als klap op de vuurpijl ben jij in gedachten enorm bezig met iemand. Maak je dingen niet erger of mooier dan ze zijn, Waterman?

VISSEN
20 februari-20 maart

Met sommige mensen kun je heel goed praten. Ook over dat ene onderwerp waar je meestal over zwijgt. Zelfs al jullie elkaar nog niet zo lang kennen, voelt het vertrouwd.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie