Glamour's dag-horoscoop: dinsdag 27 april

Reken jezelf pas rijk als je het ook écht bent, Weegschaal

daghoroscoop weegschaal
Glamour / Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Dit is hét moment om aan je (gezamenlijke) financiën te besteden. Ga zorgvuldig te werk en wees secuur. Moeten er eigenlijk nieuwe afspraken worden gemaakt Doen!

STIER
21 april-20 mei

De volle maan van vandaag heeft onder andere op jouw grote invloed. Hoe zit het met je relatie? Waar ben je happy mee en wat kan beter? Veel dingen worden nu glashelder.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Als je de laatste tijd je gezondheid hebt verwaarloosd, kun je nu ineens merken hoe snel je conditie achteruit gaat. Begin vandaag nog met een beter plan.

KREEFT
22 juni-22 juli

Voor belangrijke maangestaltes ben jij altijd extra gevoelig. Juist nu krijg je een kans om te werken aan zaken die beter kunnen. Gebrek is niet iets waar je genoegen mee hoeft te nemen.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Soms moet je lastige keuzes maken en komen je eigen plannen in de knoop. Niet leuk, maar als het om de belangrijkste mensen gaat, kies je daar voor. Met liefde en vol overtuiging.

MAAGD
24 augustus-22 september

De aap komt uit de mouw en de puzzelstukjes vallen op hun plaats. Aha, nú begrijp je ineens hoe een situatie in elkaar steekt. Laat negatieve zaken en mensen nu maar los.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Is het tijd om te spenden of om te (be)sparen? Dat hangt helemaal af van hoe slim je met je geld bent omgegaan. Reken jezelf pas rijk als je het ook écht bent. Pas op voor jaloezie.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Je leert het meest van je relatie met andere mensen. Beschouw een tegenvaller niet als een mislukking, maar als een leermoment. Hak pas een knoop door als je 100% zeker bent.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Zaken die je te lang hebt genegeerd of voor je uit hebt geschoven, worden ineens weer actueel. Kijk er eens goed naar. Veroordeel jezelf niet. Dat verdien je namelijk niet.

STEENBOK
22 december-20 januari

Let it go, Steenbok. Een onhaalbare droom, een tegenvallende vriendschap of valse verwachtingen. Kijk niet naar wat (en wie) ontbreekt, maar wat (en wie) er is.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Tegenvallend nieuws over je werk? Het komt waarschijnlijk niet geheel onverwacht, maar logisch dat je even not amused bent. Jezelf meteen uitspreken is niet de beste zet.

VISSEN
20 februari-20 maart

Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald. Oftewel: het is een prachtig moment om opnieuw te beginnen als je daar behoefte aan hebt. Intuïtief weet je wat goed voor je is.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie