Glamour's dag-horoscoop: woensdag 28 april

Zelfbeheersing is vandaag essentieel, Stier

daghoroscoop stier
Glamour / Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Als de basis goed is, kun je daar op verder bouwen. Dat geldt voor ieder levensgebied, maar jij weet heel goed wat op dit moment prioriteit heeft. Go for it!

STIER
21 april-20 mei

Wees voorzichtig met wat je zegt en hóe je het zegt. Een ondoordachte opmerking kan je in de problemen brengen. Tel tot tien voor je spreekt. Zelfbeheersing is vandaag essentieel.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Betrek niet alles op jezelf en onthoud dat je niet overal verantwoordelijk voor bent. Loop niet weg voor je emoties, maar verdrink er ook niet in. Niet alles wat kapot is, hoef te worden gerepareerd.

KREEFT
22 juni-22 juli

Sommige mensen claimen je misschien meer dan je prettig vindt. Als je voorzichtige hints niet aankomen, moet je misschien maar wat duidelijker zijn. Dat helpt beslist.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Het is zo druk, dat overwerk onvermijdelijk is. Daarom is het zo belangrijk om geen tijd te verspillen en prioriteiten te stellen. Onvoorspelbaarheid speelt vandaag een grote rol.

MAAGD
24 augustus-22 september

Als je meer tijd nodig hebt om een besluit te nemen, is dat prima. Maar schuif het niet op de lange baan. Durf jij je droom te volgen? Dan moet je er 100% voor gaan.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Brainstormen kan veel goeds opleveren, dus steek die koppen bij elkaar. Schroom niet om je ideeën te delen. Juist nu is er behoefte aan mensen die outside the box kunnen denken.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Sommige mensen blijven maar in je gedachten zitten. Voor de een is dat prettig, voor de ander hinderlijk. Maar jij houdt wel van mensen en situaties die je raken.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Ook al druist het eigenlijk tegen je principes in: werk met lijstjes en schema’s. Zo zie je namelijk precies hoe zaken er voor staan. Een beetje houvast kan geen kwaad.

STEENBOK
22 december-20 januari

Oude liefde roest niet? Nou, jij lijkt toch aardig over iemand heen. Zelfs als je nieuws van of over hem/haar krijgt. Mooi toch? Het heeft je lang genoeg bezig gehouden.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Als dingen niet naar wens gaan, is het slim om op de automatische piloot over te schakelen en te wachten tot je meer bewegingsruimte krijgt. Ook dit gaat wel weer voorbij.

VISSEN
20 februari-20 maart

Heb je vannacht gedroomd en herinner je nog waar het over ging? Ze proberen je iets duidelijk te maken. De symboliek is veelzeggend en post voor jezelf.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie