Glamour's dag-horoscoop: donderdag 29 april

Stort je vandaag op taken waar je inspiratie van krijgt, Maagd

maagd daghoroscoop
Glamour / Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

De sfeer is vandaag opbouwend en positief, maar zonder een flinke dosis tact en geduld kan een veelbelovend project helaas wat schade oplopen. Een gewaarschuwd mens…

STIER
21 april-20 mei

Stel dat je nu de kans krijgt om opnieuw te beginnen; wat zou je dan doen? Kies je wel genoeg voor jezelf? Het mag! De sterren roepen dat het hoog tijd is.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Regelmaat en overzicht zijn fijn om meer grip op een situatie te krijgen, maar net zo belangrijk is geloof en vertrouwen dat het allemaal goed komt. De boodschap? Geloof!

KREEFT
22 juni-22 juli

Je hulp voor anderen wordt enorm gewaardeerd. Jij bent iemand waarop anderen kunnen bouwen. Dit is een fase om te investeren. In vrienden en in je zakelijke netwerk.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Dit is een dag om hard te werken, maar ook om plezier te maken, te ontspannen en te vieren wat je vieren kunt. Vooral dat mooie nieuws zorgt voor een blije stemming.

MAAGD
24 augustus-22 september

Eén ding tegelijk, Maagd! En begin ook niet meteen aan de meest uitdagende taak. Stort je vandaag op taken die je leuk vindt of waar je inspiratie van krijgt. Die zijn er namelijk!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Het is tijd om het oude los te laten en het nieuwe te verwelkomen. Achterom kijken heb je lang genoeg gedaan. Zet vandaag een stap in de richting die je wil op gaan.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Is er nog meer buiten de liefde? Haha, voor veel Schorpioenen momenteel niet. Het ziet er goed uit, dus er is geen reden om te haasten. Wel om te genieten.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Nee, het is niet gedaan met de pret, maar het is wel tijd om je werk serieus te nemen en te laten zien wat je in je mars hebt. Kom op; schakel een tandje bij en stroop je mouwen op.

STEENBOK
22 december-20 januari

Je zult het niet snel toegeven, maar ook jij hebt wel eens van die dagen dat je niet vooruit te branden bent. Kun je een snipperdag opnemen? Waarom niet! Je knapt er van op.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je vindt het lastig om de goede raad van anderen aan te nemen, maar zelf ben je niet zuinig met adviezen naar anderen. Laat dat enorme verantwoordelijkheidsgevoel even los.

VISSEN
20 februari-20 maart

Geen woorden, maar daden! Pas op dat je niet meer belooft dan je kunt waarmaken. Iemand zit al een tijdje op een reactie of bericht van jou te wachten. Handel dat af.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie