Glamour's dag-horoscoop: vrijdag 30 april

Laat je niet op de kast jagen, Kreeft

daghoroscoop kreeft
Glamour / Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Hou een slag om de arm als het gaat om plannen en afspraken maken, want niet alles gaat door. Op zich komt dat niet verkeerd uit, want ook snakt naar een rustige avond.

STIER
21 april-20 mei

Het gedrag van anderen roept vragen op. Is er wat aan de hand? Misschien is er sprake van jaloezie of onzekerheid. Wees voorzichtig en pas op voor lange tenen.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Zorg dat je op een goede manier aan het weekend begint. Dus: laat je werk waar het hoort en regel dat je tijd doorbrengt met mensen die belangrijk voor je zijn. Sluit je niet af!

KREEFT
22 juni-22 juli

Grote kans dat jij en iemand anders behoorlijk fel op elkaar reageren. De sfeer kan snel omslaan en door een opmerking kan de vlam in de pan slaan. Laat je niet op de kast jagen.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Handel vandaag dingen af die echt niet langer kunnen wachten en probeer dit weekend zoveel mogelijk te ontspannen. Je conditie kan wel een boost gebruiken….

MAAGD
24 augustus-22 september

Hoe gek een voorgevoel ook lijkt; soms voel je ineens wat je moet doen. Durf je daar vandaag gehoor aan te geven? Geef het een kans en laat je verrassen.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Luister naar je lichaam en zorg goed voor jezelf. Geen zin in drukte of die afspraken die je voor het weekend hebt gemaakt? Jij weet zelf heel goed wanneer je grens bereikt is.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Met de chemie tussen jou en iemand anders zit het wel goed, maar kunnen jullie het ook op andere gebieden met elkaar vinden? Liefde maakt blind, Schorpioen…

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Verspil geen tijd met navelstaren, ontwijken en voor je uitschuiven. Dat levert je alleen maar meer stress op. Wel een goed plan? Eerder stoppen om aan het weekend te beginnen.

STEENBOK
22 december-20 januari

Wat gebeurt er al twee koppige mensen het tegen elkaar opnemen? Je kunt het raden. Eerlijk? Je bent nogal fel, scherp of streng en dat werkt helemaal als een rode lap op een stier.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je zou wel gek zijn om een mooi aanbod van iemand anders af te slaan. Het scheelt je veel tijd en werk, Waterman. Niemand vindt dat jij alle ballen in de lucht moet houden.

VISSEN
20 februari-20 maart

Vrijdagavond is een perfect moment om af te spreken met vrienden. Vooral nu je niet meer op de klok hoeft te letten. Je bent rijk met de fijne mensen om je heen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie