Glamour's dag-horoscoop: zaterdag 1 mei

Je hebt meer rust nodig, Leeuw

daghoroscoop leeuw
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

De laatste loodjes wegen het zwaarst. Nu niet opgeven en je ook toegeven aan de keuzestress. En als je dat echt niet kunt voorkomen: terug naar de tekentafel.

STIER
21 april-20 mei

De Dag van de Arbeid wordt voor jou een dag om te chillen. Laat verplichtingen voor wat ze zijn en ga er op uit. Je snakt immers naar een nieuwe omgeving.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Soms lijkt het of iets onmogelijk is, maar dit is een moment om door te zetten. Het komt allemaal in orde, maar een beetje hulp kun je wel gebruiken. Vraag daar gerust om.

KREEFT
22 juni-22 juli

Loopt het niet lekker tussen jou en iemand? Misschien kunnen jullie elkaar dan beter even vermijden. Hoe minder je van de ander verwacht, hoe makkelijker je het jezelf maakt.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Opgelet: ongelukken zitten in een klein hoekje. Haast je niet en let extra goed op. Hard aan het klussen? Weet wanneer het tijd is om te stoppen. Je hebt meer rust nodig.

MAAGD
24 augustus-22 september

Als je dat goede humeur kunt vasthouden, wordt dit een prachtige dag. Kijk naar buiten: dit is toch een perfect moment om dat ene plannetje uit te voeren?! Niets houdt je tegen.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Er zijn van die dagen dat het beter is om je afzijdig te houden. Je hebt genoeg aan je eigen problemen en die van anderen zijn nu net te veel. Kies vandaag voor jezelf.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Een discussie loopt vandaag makkelijk uit in een welles-nietes verhaal. Zinloos en zonde van je energie. Het gaat er niet om wie er gelijk heeft, maar hoe jullie iets oplossen.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Ben je er met je hoofd niet bij of wordt een situatie je te veel? Je bent niet overal verantwoordelijk voor. Overleg over de taakverdeling! Scheelt een hoop ergernissen.

STEENBOK
22 december-20 januari

Soms is het fijn dat jij in de buurt bent om zaken in goede banen te leiden. Jij hebt verstand van zaken, inzicht én ervaring. Neem jij de touwtjes gerust in handen. Beter!

WATERMAN
21 januari-19 februari

Een heerlijke dag om met een van je lievelingsmensen door te brengen. Je weet zelf wel wie je op dit moment dolgraag weer eens zou willen zien. Spreek wat af!

VISSEN
20 februari-20 maart

Heb je het gevoel dat iemand niet helemaal eerlijk tegen je is? Blijf niet met dit gevoel rondlopen en onthoud dat het vaak meer over anderen zegt dan over jou.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie