Glamour's dag-horoscoop: zondag 2 mei

Respect voor jouw moed en doorzettingsvermogen, Schorpioen

daghoroscoop schorpioen
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

De verwachtingen zijn torenhoog waardoor de sfeer behoorlijk gespannen kan worden. Je best doen is natuurlijk belangrijk, maar maak geen drama van bijzaken.

STIER
21 april-20 mei

Het gaat lekker! Ok, je moet misschien wel je grenzen stellen tegen iemand, maar zodra je dat gedaan hebt, is er niks aan de hand. Oeps. Misschien begreep je de ander verkeerd, Stier…

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Ineens weet je wat er in de prullenbak kan. Van spullen tot herinneringen waar je niets meer aan hebt. Je laat niet los voor een ander, maar voor jezelf. En nu ben je er klaar voor.

KREEFT
22 juni-22 juli

Kun je niet kiezen tussen liefde en vriendschap? Dat hoeft ook helemaal niet. Vandaag is het er allebei. Via via leer je leuke mensen kennen. En die zijn altijd welkom.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je kunt maar een keer een eerste indruk maken, Leeuw. Je kunt nerveus worden van de kritiek van iemand anders, maar het is niet verkeerd bedoeld. De timing is wat onhandig.

MAAGD
24 augustus-22 september

Misschien is dit dan het moment om jezelf een beetje uit te dagen en een stap te zetten. Vooral als je het gevoel hebt dat je vast zit. Zodra jij een deur opent, kan de reis beginnen.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Sommige reacties en emoties komen van vroeger. Als je die patronen herkent, kun je er mee beginnen om anders te (leren) reageren. Don’t beat yourself up, Weegschaal.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Het piept, knarst en het kraakt, maar je zult duidelijkheid krijgen. Respect voor jouw moed en doorzettingsvermogen. Daar kunnen veel mensen een voorbeeld aan nemen.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je geeft het niet graag toe, maar ook jij kunt af en toe last hebben van jaloezie. Je hoeft er geen analyse op los te laten, maar waarom zou je een ander de schuld geven van jouw rotbui?

STEENBOK
22 december-20 januari

Oeps, er valt vandaag beslist niet met je te spotten en als het moet bijt je fel van je af. Helemaal terecht dat je verdedigt wat zo belangrijk voor je is, maar tact is je vriend…

WATERMAN
21 januari-19 februari

Het heeft even geduurd en het kostte je best wat moeite, maar nu je eenmaal een knoop hebt doorgehakt, kom je niet meer op je besluit terug. Wat geeft dat een rust! En door!

VISSEN
20 februari-20 maart

Ben je bestand tegen de druk die iemand op je uitoefent of geef je liever toe? Tja, de keus is aan jou maar sommige mensen walsen wel makkelijk over jouw grenzen heen, niet?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie