Je wekelijkse tarot-kaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Deze week sta je volledig in de spotlight, Stier!

tarot kaartlegging
Glamour

Nina Keijzer (@astronammu op Instagram) is astroloog en schrijft voor Glamour over astrologie en spiritualiteit. Ze trekt iedere week een tarotkaart voor je op basis van je sterrenbeeld.

Je wekelijkse tarotkaartlegging zegt iets over waar je je deze week op moet focussen, of wat je te wachten staat. Je kunt deze kaartlegging lezen voor je sterrenbeeld (oftewel je Zonneteken), maar je kunt ook kijken naar het dierenriemteken waar je Maanteken of Ascendant in staat (of alle drie!). Als een kaart omgekeerd terecht komt, heeft dit een andere betekenis. Er staat ook per dierenriemteken een getal waar je deze week op kunt letten. Dit getal kan voorbijkomen als teken van het Universum. Je kunt de spirituele betekenis van het desbetreffende getal opzoeken - daar zit vaak nog een extra boodschap in.

Ram - Zwaarden Zeven

Deze week heb je het idee dat je bepaalde onderwerpen voor jezelf mag houden. Geheimen hebben voor degene die je liefhebt of voor de mensen die dichtbij je staan is bijna nooit handig, maar soms is het slim om even niets te zeggen. Soms kunnen we ons nu eenmaal niet helemaal open en bloot geven. Het kan zijn dat je te maken hebt met een collega die geheimzinnig doet of iemand in je omgeving die niet helemaal eerlijk is. Hoe dan ook, blijf dicht bij jezelf en bescherm jezelf.

Let deze week op het getal 15.

Stier - De Zon

Deze week sta je volledig in de spotlight. Het Stierseizoen is net begonnen en je bent het zonnetje in huis. Je laat de afgelopen paar maanden achter je en gaat met volle vreugde de zomer tegemoet. En niet alleen dat, je begint ook aan een nieuw pad in je leven. Je hebt veel werk verricht, zowel innerlijk werk als fysiek werk. Hier ga je nu de vruchten van plukken. Positiviteit en enthousiasme hangen in de lucht en de mensen om je heen merken het ook. Verwen jezelf! En ga op avontuur.

Let deze week op het getal 19.

Tweelingen - De Hogepriesteres

Deze week is het beter om vanaf de zijlijn toe te kijken. Je hebt enorm veel kennis in je zitten en je weet ook veel over de mensen om je heen. Geheimen kunnen nu naar boven komen, maar ze hoeven niet per se van jou te zijn of over jou gaan. Er is een mysterie dat je kant opkomt en je weet niet zo goed wat je ermee aan moet. Luister naar je intuïtie en laat het je leiden. Reflecteer om te kunnen groeien. Mediteren kan hierbij helpen of leer iets over één van je passies.

Let deze week op het getal 2.

Kreeft - Kelken Vijf

Deze week broei je nog even door op de energie van vorige week. Je hebt iets verloren of verlies geleden en het doet je geen goed. De negatieve energie van vorige week hangt nog om je heen en je hebt af en toe weer momenten waarop je verdrietig bent of je down voelt. Maak je niet druk, alles komt goed. Het is normaal om je zo te voelen als er heel veel aan de hand is en als je veel groei meemaakt. Verlies niet de hoop in de toekomst. Er komt heel veel liefde jouw kant op.

Let deze week op het getal 16.

Leeuw - Oordeel

Deze week draait volledig om transformatie. Het Universum roept je om bepaalde aspecten in je leven te veranderen. Je bent hier klaar voor en dit is een teken dat je op de kansen en uitnodigingen mag reageren. Het verleden laat je nu achter je, evenals de oude versie van jezelf. De toekomst roept je en je voelt het ook in je lichaam. Elke keer als je een keuze maakt, bedenk dan of deze de juiste is. Je kunt dit controleren door bij jezelf in te checken en door te kijken wat je gevoel zegt.

Let deze week op het getal 20.

Maagd - Aas van Kelken

Deze week markeert het begin van iets moois. Dit kan met liefde of met iets moois in het algemeen te maken hebben. Je wordt vervuld met positiviteit, enthousiasme en geluk en je kelk spoelt letterlijk over, klaar om het met anderen te delen. Dit heerlijke gevoel wil je nu zo lang mogelijk vasthouden. Sta open om zelf ook liefde te ontvangen of om mee te gaan in de positiviteit van anderen. Niet alleen gaat dit ervoor zorgen dat je weer een stap vooruit gaat, maar het zorgt er ook voor dat je zelfvertrouwen toeneemt.

Let deze week op het getal 7.

Weegschaal - De Kluizenaar

Deze week trek je je even terug om je op jezelf te kunnen focussen. De materiële wereld boeit je even niet. Het leidt je af en het voelt een beetje oppervlakkig aan. De spirituele wereld trekt je wél aan. Je hebt het gevoel dat je hier nu meer van kunt leren. Volg dit gevoel ook vooral. Hierdoor kun je jezelf beter leren kennen. Wees lief voor jezelf en omarm elk gevoel dat naar de oppervlakte komt. Accepteer je angsten en je onrustigheden. Hierdoor vind je jezelf terug.

Let deze week op het getal 9.

Schorpioen - De Hangende

Deze week mag je alles wat niet werkt omgooien. Die passie die vorige week is aangewakkerd, is er nog steeds. Je bent niet meer te stoppen, maar sommige dingen hebben een andere aanpak nodig. Kijk even de situatie vanuit een ander perspectief. Hierdoor wordt duidelijk wat je over het hoofd ziet. Je mag er nu dan wel volledig voor gaan, maar rust moet alsnog van binnenin komen. Relax af en toe weer even. Doe langzaam aan en maak je niet druk. De wereld stopt niet als je even pauze neemt.

Let deze week op het getal 12.

Boogschutter - Zwaarden Vier

Deze week ben je vermoeid. Je maakt al een tijdje iets mee waar je doorheen moet en het lijkt niet te stoppen. Ook stop je enorm veel energie in de mensen om je heen, zoals je vrienden, familie, collega’s en werk. Stop je nog wel genoeg energie in jezelf? Het is belangrijk om ook af en toe ‘nee’ te zeggen tegen anderen om voor jezelf te kunnen zorgen. Mediteer, slaap meer of plan een self-care dag in. Doe vooral wat nodig is om weer even op te laden.

Let deze week op het getal 14.

Steenbok - Zwaarden Twee

Deze week mag je een keuze gaan maken. Je probeert het een beetje te negeren, omdat je nog niet zo goed weet welke kant je op mag gaan of welke keuze het beste is voor je. Je hebt als het ware je muur opgetrokken en je emoties uitgeschakeld. Dit heb je gedaan om jezelf te beschermen of omdat je de waarheid niet onder ogen wil komen. Momenteel ben je de situatie te erg aan het analyseren waardoor je het alleen maar erger maakt. Doe je blinddoek af en zie de situatie voor hoe deze werkelijk is.

Let deze week op het getal 1.

Waterman - Kelken Twee

Deze week staat er een fantastisch persoon in je leven in de spotlight. Het kan zijn dat je al weet over wie het gaat, maar het kan ook zijn dat diegene deze week op je pad gaat komen. Jullie hebben een intense klik met elkaar en zitten op dezelfde golflengte, zowel op emotioneel als spiritueel gebied. Iedere keer dat jullie samen zijn, voelt het alsof jullie elkaar al jaren kennen en is het net een klein feestje. Je hart is vol met liefde en je hebt het gevoel alsof je kan wel ontploffen. Geniet van deze liefde.

Let deze week op het getal 10.

Vissen - Pentakels Vijf

Deze week is het belangrijk dat je weet dat het niet erg is om af en toe om hulp te vragen. Zet je ego en je trots even opzij. Je hoeft niet altijd alles in je eentje te doen. Zelf weet je niet meer welke stappen je nu het beste kan ondernemen om hieruit te komen. Als je om je heen kijkt, zul je zien dat er genoeg mensen zijn die je met alle liefde willen helpen. Het is aan jou om ze toe te laten. Ook al is het maar voor iets kleins.

Let deze week op het getal 3.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie