Je wekelijkse tarot-kaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Er komt deze week een aangename verrassing op je pad, Maagd

tarot kaartlegging
Glamour

Nina Keijzer (@astronammu op Instagram) is astroloog en schrijft voor Glamour over astrologie en spiritualiteit. Ze trekt iedere week een tarotkaart voor je op basis van je sterrenbeeld.

Je wekelijkse tarotkaartlegging zegt iets over waar je je deze week op moet focussen, of wat je te wachten staat. Je kunt deze kaartlegging lezen voor je sterrenbeeld (oftewel je Zonneteken), maar je kunt ook kijken naar het dierenriemteken waar je Maanteken of Ascendant in staat (of alle drie!). Als een kaart omgekeerd terecht komt, heeft dit een andere betekenis. Er staat ook per dierenriemteken een getal waar je deze week op kunt letten. Dit getal kan voorbijkomen als teken van het Universum. Je kunt de spirituele betekenis van het desbetreffende getal opzoeken - daar zit vaak nog een extra boodschap in.

Ram - Kelken 10

Deze week is alles zoals het zou moeten zijn. De zon schijnt en het ziet er allemaal rooskleurig uit. Vooral in je thuissituatie zit je nu gebakken. Alle turbulentie waar je de afgelopen tijd doorheen moest, ligt nu achter je. Je bent gelukkig en je voelt je rustig. Dit is een tijd om even te genieten van de rust en om achterover te leunen. Waardeer de mensen die dichtbij je staan en laat het ze ook weten. Ze zullen blij verrast zijn met deze lieve woorden. Tip: ga naar buiten of haal bloemen in huis.

Let deze week op het getal 3.

Stier - Ridder van Kelken

Deze week is er een charmeur in het midden. Als er iemand in je leven komt, is het belangrijk om te weten dat diegene zijn focus niet voor de volle honderd procent op jou gericht heeft. Ze zijn de hele tijd op zoek naar die nieuwe verliefde en gepassioneerde gevoelens. Deze connectie gaat niet lang standhouden, hoe graag je dat ook zou willen. Als het om jou gaat, dan heb je de afgelopen tijd te lang achter gevoelens aangezeten en is het nu tijd om even een pauze te nemen op liefdesgebied en je focus te verschuiven naar bestaande connecties.

Let deze week op het getal 4.

Tweelingen - Zwaarden Zeven

Deze week is de energie van vorige week nog extra voelbaar. Geheimen blijven nog steeds naar boven komen en het is slim om je nu niet volledig open te stellen voor anderen. Wees voorzichtig dat je jezelf of anderen geen onnodige pijn doet. Houd je eigen geheimen nog even voor jezelf, hoe graag je je verhaal ook misschien met iemand wil delen. Je weet nu even niet wie je kunt vertrouwen. Leer van vorige week en vertrouw op je intuïtie. Een leugentje om eigen bestwil staat nu wel op zijn plaats.

Let deze week op het getal 9.

Kreeft - Aas van Zwaarden

Deze week begin je aan een nieuwe reis. Je voelt al een tijdje dat je het oude los mag laten, maar dit is de bevestiging waar je al die tijd naar hebt gezocht. Je hebt het gevoel alsof je geest geen rust krijgt en de hele dag ‘aan’ staat. Dit is vervelend en soms onrustig, maar hierdoor heb je nu wel nieuwe inzichten gekregen over je huidige situatie. Dit is nog maar het begin van een nieuw pad en ook hier zullen er hobbels in de weg zitten. Als iemand dit kan, dan ben jij het Kreeft!

Let deze week op het getal 16.

Leeuw - Pentakels Zeven

Deze week wordt het tijd dat je een pauze in gaat lassen. Deze pauze is meer dan nodig en je voelt al een tijdje dat je op bent. Je mag gaan relaxen om weer op te laden. Aan welk project je momenteel ook aan het werken bent, het kan wel even wachten. Alles loopt nu zoals het zou moeten lopen en je gaat snel de vruchten van je harde werk plukken. Door nu een pauze in te lassen, kun je dadelijk weer met een frisse blik verder werken aan al je projecten.

Let deze week op het getal 8.

Maagd - Kelken Schildknaap

Deze week komt er een aangename verrassing op je pad. Er komt iets of iemand om de hoek kijken. Dit had je absoluut niet verwacht, maar je staat er wel volledig voor open en ontvangt het met open armen. Het zorgt voor een opschudding in je leven, maar op een positieve manier. Je emoties zijn overal en nergens. Misschien heb je opeens veel meer inspiratie dan normaal of komt er een nieuwe vriendschap op je pad. Wat het ook mag zijn, het is een goede energie en het zorgt ervoor dat er veel emoties loskomen.

Let deze week op het getal 12.

Weegschaal - De Keizer

Deze week voel je je veilig door grenzen en structuur. Vergeet niet om jezelf te beschermen tegen negatieve energie van buitenaf. Laat anderen niet zomaar over je heen lopen, je mag voor jezelf opkomen. Soms mag je best de leiding nemen of verandering aankaarten. Doe dit door middel van logica en reden. Verder is het belangrijk dat je voor wat stabiliteit gaat zorgen in je leven. Hierdoor krijg je meer innerlijke rust. Probeer niet de connectie met je eigen passie en compassie te verliezen. Door nu koppig te zijn, kom je niet verder.

Let deze week op het getal 4.

Schorpioen - Pentakels Drie

Deze week gaat je passie zijn vruchten afwerpen. Vooral je passie voor het leren. Je hebt je de afgelopen tijd op een project gefocust of op je baan en iemand die boven jou staat is nu aan het kijken of hij of zij je een beloning kan geven voor al het harde werk dat je hebt gedaan en vooral voor je doorzettingsvermogen. Je hebt het talent waar je naar op zoek bent al lang in je zitten. Twijfel dus niet aan jezelf. Voordat je het weet, ben je waar je zou moeten zijn.

Let deze week op het getal 17.

Boogschutter - Staven Drie

Deze week sta je in verbinding met de aarde en sta je stevig in je schoenen. Je hebt een stevige basis voor jezelf gecreëerd waardoor je alles aankunt dat jouw kant op komt. Hierdoor kun je je gaan klaarmaken voor wat de toekomst voor je in petto heeft. Je werkt enorm hard en je kunt al zien waar je naartoe gaat voor de lange termijn. Als je het Universum om een teken hebt gevraagd of je strategie werkt, dan is dit nu je teken. Jij weet wat het beste is voor jou. Ga vooral zo door!

Let deze week op het getal 15.

Steenbok - Staven Zeven

Deze week mag je jezelf best wel weer even een schouderklopje geven. Je innerlijke kracht heeft je de mogelijkheid gegeven om alle obstakels aan te kunnen die op je pad zijn gekomen. Probeer dit vuurtje aangewakkerd te houden. Je hebt meer succes bereikt dan anderen en je voelt je sterk. Dit succes kan zowel op financieel gebied zijn als op persoonlijk vlak. Anderen kunnen nu jaloers op je worden en je naar beneden willen halen. Laat dit vooral niet toe en vecht terug. Je verdient het om aan de top te staan.

Let deze week op het getal 6.

Waterman - De Wereld

Deze week is de harde reis voorbij. Je bent de obstakels voorbij en je hebt de beproevingen gehaald. De reis mag dan wel zwaar geweest zijn, het is je wel gelukt om te komen waar je nu bent. Vier dit en wees trots op jezelf. Succes gaat nu eindelijk jouw kant opkomen. Je zit vol met magie! Je geest en lichaam zijn allebei in evenwicht. Verder is het belangrijk dat je niet vergeet om lief te zijn voor jezelf. Deze week kan je ook te maken krijgen met een Stier, Leeuw, Schorpioen of een andere Waterman.

Let deze week op het getal 21.

Vissen - Kelken Drie

Deze week staat een viering van iets of iemand centraal. Je bent omringd door je vrienden en de mensen die je liefhebt. Laat je vrienden zien dat je ze waardeert. Soms is het ook fijn om het van iemand anders te horen. Het kan zijn dat je samen iets met een goede vriend hebt bereikt of dat jullie het allebei individueel bereikt hebben. Hoe dan ook, het ontgaat jullie niet en jullie willen dit delen met anderen. De energie is luchtig en hartverwarmend. Het is tijd voor een feestje!

Let deze week op het getal 13.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie