Glamour's dag-horoscoop: maandag 3 mei

Laat je niet gek maken, Waterman

daghoroscoop waterman
Glamour / Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Het is tijd om ergens zand over te gooien en het onderwerpen te laten rusten. Jij hebt gelijk, maar anderen ook. Hou het er maar op dat de waarheid in het midden ligt.

STIER
21 april-20 mei

De verantwoordelijkheden en lastige taken worden blijkbaar weer eens op jouw bordje gegooid. Misschien is het tijd om je grenzen aan te geven, Stier.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Waar een wil is, is een weg. Denk niet in moeilijkheden, maar in oplossingen. Zijn er anderen die je kunnen helpen? Regel het! Waarom zou je tijd en energie verspillen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Als iets op dit moment niet lukt, betekent het niet dat het een kansloze situatie is. Soms is het goed dat je iets níet krijgt. En dat wordt vanzelf duidelijk. Heb geduld.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Iemand anders reageert misschien niet zo enthousiast als je hoopte. Dring niet aan, maak er geen punt van. Respecteer de grenzen van anderen. Focus je even op jezelf.

MAAGD
24 augustus-22 september

De kracht van je gedachten is groot, Maagd. Door positiever te denken en je op de toekomst te richten, stijgt je humeur. Klamp je niet vast aan wat voorbij is.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Heb je een geheim of vind je het moeilijk om over bepaalde onderwerpen te praten? Denk niet dat het gek of raar is. Als je iemand in vertrouwen kunt nemen: doen!

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Iets voor jezelf doen? Vergeet het maar. Je rent vandaag van hot naar her en ‘iedereen’ heeft iets van je nodig. Lastig, maar op dit moment is het even niet anders. Leg je erbij neer.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Er wordt vandaag heel veel besproken, maar helaas lijkt een van je plannen niet door te gaan. Geef de moed niet op, want met een beetje aanpassingen zijn er genoeg opties.

STEENBOK
22 december-20 januari

Je bent op dit moment bereid om een gokje te wagen of ergens in te investeren. En ja, dat mag best iets kosten. Als je geduld hebt, kan hier iets heel moois uit groeien.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Zit je met jezelf in de knoop of heb je last van stress? Tja, alles komt ook tegelijk. Laat je niet gek maken en doe wat je kunt. Nee zeggen is vandaag een prima antwoord.

VISSEN
20 februari-20 maart

Kun je ergens maar geen besluit over nemen of heb je het gevoel dat iets niet klopt? Wuif het niet weg, maar kijk er nog eens goed naar. Het antwoord ligt voor het oprapen!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie