Glamour's dag-horoscoop: woensdag 5 mei

Wees voorzichtig met kritiek, Weegschaal

daghoroscoop weegschaal
Glamour / Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Je wilt van alles, maar het is lastig om ergens aan te beginnen zonder een goed plan. Daar krijg je beslist commentaar op. Voorkom dat door niet zo chaotisch te handelen.

STIER
21 april-20 mei

Pak de telefoon en maak afspraken met mensen die je graag wil zien. Wacht niet tot anderen de eerste stap zetten. Wat maakt het uit wie dat doet? Wees flexibel, Stier.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Met een beetje geluk (en dat is er) krijg je nu veel voor elkaar. Op voorwaarde dat je keihard werkt en volhoudt. Zaken die moeizaam gingen, komen eindelijk weer op gang.

KREEFT
22 juni-22 juli

Mensen die jou goed kennen, merken heus wel als er iets met je aan de hand is. Toch moet je zelf beginnen over een lastig onderwerp. Kom op; kom wat beter voor jezelf op.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Net als je het niet meer verwacht, springt iemand voor je in de bres of doet iets bijzonders voor je. Zo zie je maar weer dat je mensen niet te snel een stempel moet geven.

MAAGD
24 augustus-22 september

Ben jij lekker op gang, lopen anderen er de kantjes van af. Geen wonder dat jij je daar aan stoort. Toch is het slim als je er niet meteen iets van zegt. Dat moment komt nog.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Iemand heeft z’n best gedaan om iets bijzonders voor je te doen, maar het is misschien niet helemaal geslaagd. De bedoeling is goed, Weegschaal. Wees voorzichtig met kritiek.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Contacten met anderen lopen niet altijd vlekkeloos. Miscommunicatie is vandaag iets om in de gaten te houden. Deel je mening en geef ook eerlijk antwoord.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Het is weer zo’n dag waarop alles veel langer duurt dan nodig is. En je krijgt ook geen hoogte van iemand. Denk er nog even over na hoe je dit het beste kunt aanpakken.

STEENBOK
22 december-20 januari

Het is altijd lastig om iets positiefs te zien in de kritiek die iemand anders op je heeft. Maar de manier waarop hij/zij het brengt, bewijst dat het goed bedoeld is. Maak je niet druk!

WATERMAN
21 januari-19 februari

Het ene moment zeg je te veel, het andere moment moeten mensen woorden uit je trekken. Geen wonder dat anderen geen hoogte van je krijgen. Stap over je boze bui heen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Soms hou je te veel rekening met anderen en kom je zelf in tijdnood. Ai, je hebt ook verplichtingen naar jezelf! Leugentje om bestwil? Nou, voor deze keer dan.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie