Glamour's dag-horoscoop: vrijdag 7 mei

Je bent er klaar voor, Maagd

maagd daghoroscoop
Glamour / Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Ongelukken zitten in een klein hoekje! Als je te gehaast bent of niet oplet, kan er van alles mis gaan. Reageer niet impulsief en hou de eer aan jezelf.

STIER
21 april-20 mei

Je gedraagt je behoorlijk eigenwijs en dat wordt niet door iedereen geaccepteerd. De liefde gaat gepaard met twijfels. Je kunt maar niet besluiten of je vrij wilt zijn, of juist niet.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je neemt vandaag niet klakkeloos aan wat anderen je vertellen. Kies wat jij leuk vindt en laat je niets aansmeren. Je eigen stijl is gewoon de beste.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je vindt het misschien moeilijk om spontaan te reageren op iemand anders. Tja, zo gek is dat niet. Krop je teleurstelling niet langer op en praat. Zo haal je de kou uit de lucht.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Doorgaan of stoppen? Met deze vraag worstelen veel Leeuwen op dit moment. (En het kan over van alles gaan.) Wat je ook doet: neem geen overhaaste beslissingen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Wat heeft wel en wat heeft geen waarde meer voor je? Het is goed om op te ruimen, weg te geven en los te laten. Je bent er klaar voor, Maagd. Op naar de volgende ronde!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Diep graven in je eigen (en andermans) gevoelens doe je op dit moment graag. De ander is misschien wat minder enthousiast. Daag gerust uit, maar respecteer grenzen.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Er zijn van die dagen dat je niet echt lekker op gang komt. Daar kun je je over opwinden, maar het helpt je niet. Reageer je niet af op anderen, Schorpioen.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Voor de liefde kan dit een onvergetelijke dag worden. Cupido heeft het op je gemunt. Het enige wat je hoeft te doen, is zorgen dat je gevonden kunt worden. Ga naar buiten!

STEENBOK
22 december-20 januari

Een pijnlijke opmerking kan de boel op scherp zetten. Sommige mensen maken misbruik van jouw loyaliteit zonder er iets voor terug te doen. Spreek ze er gerust op aan.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Ga je het roer omgooien of ga je door op de weg die je bent ingeslagen? Natuurlijk mag je rekening houden met anderen, maar je bent alleen verantwoordelijk voor jezelf.

VISSEN
20 februari-20 maart

Die impulsieve aankoop is misschien toch niet helemaal naar wens. Zonde van je geld, Vissen. Investeer liever in iets waar je dagelijks plezier van zult hebben

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie