Glamour's dag-horoscoop: donderdag 6 mei

Laat je niet op andere gedachten brengen, Vissen

daghoroscoop vissen
Glamour / Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Het is weer eens zo ver: je gaat multitasken zonder dat je weet hoeveel tijd er in dat ene project gaat zitten. Wees verstandig en handel eerst die oude of dringende taak af.

STIER
21 april-20 mei

Je moet anderen wel de kans geven om je te kunnen volgen, Stier. Je verandert momenteel snel van gedachten. Relax! Grijp de hulp van iemand anders aan en laat je verwennen.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je bent helemaal in je element als je je eigen gang kunt gaan, maar toch ben je niet zo blij of opgelucht als je had gehoopt. Geduld! Dat moment komt echt nog. Hou vol.

KREEFT
22 juni-22 juli

Wart kan jou het schelen wat anderen van je vinden? Je kunt het niet iedereen naar de zin maken. Dit is een moment om verwachtingen van anderen door te prikken.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Het is niet makkelijk om aan veranderingen te wennen, maar je krijgt het aardig onder de knie. Let vandaag op geldzaken, kassabonnen en wisselgeld. Dubbelcheck het.

MAAGD
24 augustus-22 september

Is het al tijd om je mening in de groep te gooien? Je twijfelt misschien, maar dat is onterecht. Je weet waarover je spreekt. Je houdt te veel rekening met anderen…

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Het ene moment zit je op cloud nine, het volgende moment ben je enorm pessimistisch over een kwestie die enorm belangrijk voor je is. Neem even wat afstand. Dat helpt.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Heb je vlinders in je buik of een steen op je maag? Of zit je er ergens tussen. Tja, iemand anders heeft veel invloed op je stemming. Neem het niet zo zwaar op.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Het is niet zo dat jij het vuur uit de sloffen loopt voor anderen, maar je doet flink je best. Realitycheck: vraag je eerst af of de ander wel zit te wachten op jouw hulp.

STEENBOK
22 december-20 januari

Als je het een beetje slim aanpakt, doen mensen graag iets voor je. De manier waarop je het vraagt, is belangrijk. Net als je timing. Kijk daar eerst even naar.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Tijd om meer plezier te maken en te ontspannen! Het is wel weer eens tijd voor een afspraak bij de masseur, pedicure of schoonheidsspecialiste is. Treat yourself!

VISSEN
20 februari-20 maart

Je bent vandaag extreem gevoelig. En dat kan bijzonder uitpakken. Intuïtief ben je ijzersterk. Je prikt zo door de woorden van anderen heen. Laat je niet op andere gedachten brengen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie