Glamour's dag-horoscoop: zondag 9 mei

Handel dat ene klusje vandaag af, Stier

daghoroscoop stier
Glamour / Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Tussen jou en iemand anders kan vandaag sprake zijn van een (subtiele) machtsstrijd. Hoe bozer jij wordt, hoe meer lol de ander heeft. De keus is dus niet moeilijk…

STIER
21 april-20 mei

Er is een nieuwe fase aangebroken en misschien voel je daar al iets van. Dit is een prima periode om meer aandacht te besteden aan je financiën. Handel dat ene klusje vandaag af.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Als jij lekker in je vel zit, wind je iedereen om je vingers. Maak dus gebruik van je charmes, Tweelingen. Het is tijd dat het geluk weer eens jouw kant op komt.

KREEFT
22 juni-22 juli

Het is nooit leuk als mensen kritiek hebben op jouw partner of vrienden. Je hart luchten is prima, maar wees voorzichtig. Niet alle info is geschikt om te delen.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Het zou fijn zijn als je wat meer waardering zou krijgen, maar reken daar maar niet te veel op. Die tijd komt nog wel. Werk ondertussen gewoon aan je doel. Geef niet op.

MAAGD
24 augustus-22 september

Hulp uit onverwachte hoek doet je goed. Ook fijn: iemand neemt het voor je op en bewijst wat voor vriend hij/zij is. Maar het mooiste is die vakantie/reis die in zicht komt.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Verbeter de wereld, begin bij jezelf. Geef je goede raad pas als erom gevraagd wordt, Weegschaal. En zelfs dan is het belangrijk om heel voorzichtig te zijn.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Is je relatie toe aan een volgende stap? Het lijkt er op. Jij weet zelf of het om een stap vooruit gaat of dat je beter wat afstand kunt nemen. Wees eerlijk tegen jezelf.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Het is wel duidelijk waar jij aan denkt en aan wie! Prille liefde? Dit voelt echt bijzonder goed. Neem de tijd en haast je niet. Zo zie je of de gevoelens wederzijds zijn.

STEENBOK
22 december-20 januari

Logisch nadenken, een plan maken en er een klap op geven. Dat is vandaag de beste manier om (letterlijk) in beweging te komen. Geen zin? Op karakter dan maar.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Sommige dingen kun je inderdaad beter voor jezelf houden en een kattige opmerking is ook niet handig. Alles wat je doet/zegt, komt als een boemerang bij je terug.

VISSEN
20 februari-20 maart

Je kunt niet altijd je zin krijgen, maar een compromis moet je vandaag kunnen vinden. Overtuig met argumenten en blijf vriendelijk. Ook tegen mensen die dat niet tegen jou zijn.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie