Dit zijn de leukste terrassen van Nijmegen

Voor het beste speciaalbier, de lekkerste lunch en terrasjes met veel zon moet je hier zijn!

moet ice imperial at the zoe report and dvf brunch, hosted by rachel zoe at coachella
Michael KovacGetty Images

Het hoge woord is eruit: de terrassen zijn vanaf 28 april éindelijk weer geopend. Dan wel met de nodige maatregelen. Zo zullen de terrassen alleen van 12:00 uur tot 18:00 uur open zijn, mag je met maximaal twee mensen aan een tafel zitten als je niet uit hetzelfde huishouden komt én is een reservering maken verplicht. Al deze maatregelen mogen de pret natuurlijk niet drukken. Daarom hebben we de leukste terrassen van Nijmegen voor je op een rijtje gezet. Zo weet jij precies waar je de komende weken een reservering moet maken. Komen ze!

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De leukste terrassen in Nijmegen

 1. Café de Deut
  Voor lekkere speciaalbiertjes moet je hier zijn! Dit café draagt met trots de naam van "het meest kitscherigste cafeetje van Nijmegen" en ligt aan dé plek met de meeste terrasjes: het Koningsplein.
 2. De Pelgrim
  Het is momenteel niet wenselijk om verre reizen te maken, maar bij De Pelgrim waan je je alsnog aan de andere kant van de wereld. "Je proeft de smaken van ver, maar dan dichtbij," zo beschrijven ze zelf. "We maken gerechten voor je waar je nog nooit van hebt gehoord, met smaken waarvan je niet wist dat ze bestonden."
 3. De Hemel
  De verborgen parel van Nijmegen. De Hemel ligt in een middeleeuws kloosterpand en heeft niet alleen een terras, maar is ook nog eens een brouwerij. Je weet wat dat betekent: huisgebrouwen bieren en distillaten! Voeg daar nog zelf gebrande koffie en een bourgondische keuken bij, en je hebt een hemelse combinatie te pakken.
 4. Café de Opera
  Nog zo'n pareltje op het Koningsplein: Café de Opera. Het is een goeie plek om een lekker biertje te drinken (ze hebben maar liefst 21 taps) of een goeie lunch te verorberen. Zelfs de muziek wordt hier zorgvuldig samengesteld.
 5. St. Anneke
  Als je wil vertoeven op de mooie Sint Annastraat, dan moet je bij St. Anneke zijn. Dankzij het verwarmde en afgeschermde terras kun je hier in weer en wind zitten. Wat er op de kaart staat, wordt omschreven als "smaakvolle eenvoud."
 6. De Meesterproef
  Een mooie locatie búiten het stadscentrum. De Meesterproef ligt op het bekende Honigcomplex en heeft uitzicht op de Waal. Ook fijn: dit restaurant kiest zoveel mogelijk voor lokale producten.
 7. MANNA
  Je vindt dit culinaire hoogstandje aan de Oranjesingel. Op dit terras moet je zijn als je een lunch met vis lekker vindt. Andere favorieten zijn de Chicken Club sandwich en de Thai Tube salade. Een extra plus: er is een oester/champagnebar op het terras!
  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Cultuur