Glamour's dag-horoscoop: maandag 10 mei

Vraag om duidelijkheid als je iets niet snap, Boogschutter

daghoroscoop boogschutter
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM

21 maart -20 april

Het is een dag om praktisch te handelen en de luchtkastelen even te laten voor wat ze zijn. Een financiële kwestie loopt uit de hand als je geen orde op zaken stelt.

STIER
21 april-20 mei

Dit is zo’n dag waarop jij het prima naar je zin hebt: zaken gaan naar wens en de sfeer is relaxed. Tip: onderdruk een impulsieve neiging. De tijd is er niet rijp voor.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je kunt van alles willen, maar soms gebeuren er dingen waardoor je je plannen moet omgooien. Kalmte gaat je redden. Handel één ding tegelijk af.

KREEFT
22 juni-22 juli

Onverwachte ontmoeting? Spontaan bezoek? Het kan zomaar plaatsvinden. Sommige mensen halen oude herinneringen omhoog. Leuk of niet; het doet je best veel. .

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je staat onder spanning en als zaken niet lopen zoals je wilt, kun je daar boos over worden. Val niet uit tegen de verkeerde mensen. Dit is echt een kwestie van overmacht.

MAAGD
24 augustus-22 september

Er is werk aan de winkel en jij geeft meteen vol gas. Prima, want zo kom je een heel eind met die flink klus. Je zorgt ervoor dat je op een positieve manier opvalt. Goed bezig!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je hoeft niet ieder akkefietje uitgebreid te bespreken, maar over financiële kwesties kun je dat beter wel doen. Je partner ziet dingen (nog) niet hetzelfde als jij.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Een dag om de liefde te vieren. Of het nu om romantiek, vriendschap of een fijne samenwerking gaat. Laat gerust merken hoe blij je met iemand bent.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Goed luisteren is een kunst. Luister niet alleen naar wat de ander zegt, maar ook naar wat je tussen de regels opvangt. Vraag om duidelijkheid als je iets niet snapt.

STEENBOK
22 december-20 januari

Zin en tijd om te shoppen? Je mag jezelf (of iemand anders) best wel eens verwennen. Als je een keukenprinses bent: leef je uit en probeer dat nieuwe recept. Succes verzekerd.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Zit je aan huis gekluisterd? De drukte daar is misschien meer dan je lief is, maar je moet je hoofd er nu goed bij houden. Controleer zaken en let op details. Die zijn super belangrijk.

VISSEN
20 februari-20 maart

Een heerlijke dag om mensen te ontmoeten of contact op te nemen met vrienden/familie. Iemand heeft een opvallende mededeling. Dit had je niet zien aankomen. Of wel?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie