Glamour's dag-horoscoop: dinsdag 11 mei

Soms is de simpelste weg de beste, Ram

daghoroscoop ram
Glamour / Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

De nieuwe maan vandaag biedt kansen om aan je doelen (en je inkomen) te werken. Maak het niet moeilijker dan nodig is. Soms is de simpelste weg de beste.

STIER
21 april-20 mei

Ga naar de kapper, koop nieuwe kleding, ga naar de schoonheidsspecialiste enzovoort. De nieuwe maan in jouw teken is bestemd om jezelf in de watten te leggen.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je gevoelens onderdrukken is geen slim idee. Je doet jezelf dan namelijk tekort. So what als je emotioneel wordt? Kom wat beter voor jezelf op, Tweelingen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Sluit je aan bij mensen van wie je iets kunt leren of die iets voor je kunnen betekenen. Neem contact op met iemand uit je netwerk. Het is de snelste manier om iets voor elkaar te krijgen.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je kunt maar één keer een eerste indruk maken, Leeuw. Zet je beste beentje voor en laat geen kans onbenut om jezelf te bewijzen. Dit is een kans om vooruit te komen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Buiten de lijntjes denken, Maagd! Niet alle woeste plannen slagen, maar door te brainstormen, ontdek je nieuwe mogelijkheden om vooruit te komen.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Soms is het enorm lastig om verandering aan te brengen. De eerste stap is accepteren dat dingen zijn zoals ze zijn. Klamp je niet vast aan zaken die niet bij je horen.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Is dit dan het moment om je gevoelens voor iemand uit te spreken? Ach, misschien verras je jezelf nog. Deze dag staat in het teken van liefde, passie en romantiek. Heerlijk!

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Niet tevreden als je in de spiegel kijkt? Vergelijk jezelf niet met modellen, maar onthoud dat niemand een afgetraind of slank lijf krijgt zonder er moeite voor te doen.

STEENBOK
22 december-20 januari

Een opvallende dag voor alles wat met creatie en creativiteit te maken heeft. Je zit letterlijk of figuurlijk in een vruchtbare fase. Neem geen onverantwoorde gok…

WATERMAN
21 januari-19 februari

De chaos, druk of onrust verdwijnt niet door het te negeren, Waterman. Misschien laat je bepaalde zaken (en mensen) nog steeds niet los. Wees eerlijk over je gevoelens.

VISSEN
20 februari-20 maart

Maak heldere en duidelijke afspraken. Details invullen kan op een later moment. Nu is het belangrijk om agenda’s af te stemmen. Let op: wees wat duidelijker in je communicatie.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie