Glamour's dag-horoscoop: woensdag 12 mei

Raak niet in paniek, Kreeft

daghoroscoop kreeft
Glamour / Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Het is vandaag een fikse uitdaging: jezelf niet zo haasten. Let goed op, want ongelukken zitten altijd in een klein hoekje. Wees wat geduldiger met iemand. Je weet met wie…

STIER
21 april-20 mei

Andere mensen doen een beroep op je, maar je moet eigenlijk aan jezelf denken op dit moment. Voel je niet verplicht om ja te zeggen als je nee bedoelt…

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Met een beetje geluk (en dat is er) krijg je nu veel voor elkaar. Op voorwaarde dat je keihard werkt en volhoudt. Zaken die moeizaam gingen, komen eindelijk weer op gang.

KREEFT
22 juni-22 juli

Raak niet in paniek, Kreeft. Niet alles is wat het lijkt. Als dingen te groot of te heftig lijken: zoom uit. Van een afstandje zie je echt beter hoe de vork in de steel zit.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Vergissen is menselijk. Maak er geen drama van als jij of iemand anders een domme fout maakt. Schouders eronder en doorgaan. Sta er niet te lang bij stil.

MAAGD
24 augustus-22 september

Je mag anderen soms best wijzen op zaken die beter of anders kunnen. Maar alles valt of staat met de manier waarop je het brengt. Met geduld scoor je hoog.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Als je met piekeren iets zou oplossen, kon je je lekker uitleven. Maar zo werkt het niet. Juist nu is het belangrijk om je hoofd koel te houden. Vraag gerust om hulp van iemand anders.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Als je de juiste snaar weet te raken, kan er vandaag iets moois gebeuren. Door de eerste stap te zetten en een gebaar te maken, verandert een situatie zienderogen.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Het is prima om de lat hoog te leggen, maar het moet wel haalbaar zijn. En je moet het ook kunnen volhouden. Kijk nog eens goed naar dat ene plan. Wat aanpassingen zijn echt beter…

STEENBOK
22 december-20 januari

Trek je stoute schoenen aan en doe ze vandaag niet meer uit! Waag een gokje en stel die vraag. Dan weet je tenminste waar je aan toe bent. Win-win.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Hou er rekening mee dat mensen niet meteen in actie komen als je ze om een gunst vraagt. Eerlijk gezegd is je timing niet helemaal in orde. Jammer, maar volgende keer beter.

VISSEN
20 februari-20 maart

Het heeft er alle schijn van dat er iets belangrijks gaat gebeuren met je werk. Natuurlijk ben je blij, maar: eerst moet je zeker weten dat het ook écht doorgaat.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie