Glamour's dag-horoscoop: donderdag 13 mei

Ga wat slimmer met je tijd om, Waterman

daghoroscoop waterman
Glamour / Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Het is weer eens zo ver: je gaat multitasken zonder dat je weet hoeveel tijd er in dat ene project gaat zitten. Wees verstandig en handel eerst die oude of dringende taak af.

STIER
21 april-20 mei

Hoe harder mensen je proberen te overtuigen, hoe dieper jij je hakken in het zand wroet. Zonde, want je doet jezelf te kort als je een kans/aanbod uit koppigheid afslaat.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Iemand doet iets liefs voor je. Daar knap je van op! Het doet je goed om te merken dat mensen er voor je zijn. Je hebt je voor niks zorgen gemaakt.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je laat je op dit moment niks wijs maken en als mensen over je grenzen heen gaan, reageer je fel. Ai, reageer nou niet té snel, want dan snij je jezelf in je vingers. Geduld!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Als iemand niet zo enthousiast reageert als je hoopt, ga dan niet somberen of de schuld bij jezelf zoeken. De timing is niet goed of de ander heeft het te druk. Het ligt niet aan jou.

MAAGD
24 augustus-22 september

Het is fijn om dingen te kunnen delen met anderen. Dat hoeft niet altijd met je partner te zijn. Single? Investeer meer in vriendschappen. De liefde komt. En sneller dan je denkt.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Als het aan jou ligt, pak je vandaag nog je koffers en ga je op reis. Voor sommige Weegschalen zit die kans er gewoon in. Voor anderen is het een tijd om plannen te maken.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Is de aantrekkingskracht/vriendschap wederzijds of heb je je twijfels? Je intuïtie is behoorlijk scherp, maar je hebt ook de neiging om alles onder een vergrootglas te leggen.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Soms kom je iemand tegen die diepe indruk op je maakt. Je gevoelens schommelen tussen verliefdheid en bewondering in. Geniet, maar doe rustig aan! Niet alles is wat het lijkt.

STEENBOK
22 december-20 januari

Geen woorden, maar daden. Tenminste, zo denk jij erover. Toch gaat er vandaag veel tijd verloren aan overleg, vergaderen en administratie. Het hoort er nou eenmaal bij.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Als iemand je een leuk voorstel doet, zeg dan niet meteen nee. Ja, je hebt het druk, maar er is echt wel tijd voor andere dingen. Ga wat slimmer met je tijd om, Waterman.

VISSEN
20 februari-20 maart

Heb je ook het gevoel dat er iets gaat gebeuren? Hou dat gevoel vast en probeer je zenuwen onder controle te houden. Blijf in het moment. Dan ervaar je alles veel beter.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie