Glamour's dag-horoscoop: vrijdag 14 mei

Investeer in jezelf, Schorpioen

daghoroscoop schorpioen
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Teleurgesteld in iemand? Ach, eigenlijk is dit niet de eerste keer. Misschien is het tijd om de ander eens eerlijk te bekijken en je verwachtingen even opzij te zetten.

STIER
21 april-20 mei

Een familielid of goede bekende doet vandaag misschien een beroep op je. Het komt misschien niet uit, maar de ander zit echt omhoog. Maak je er tijd voor vrij?

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Ambitieuze Tweelingen opgelet: de komende weken krijg je kans om jezelf te bewijzen. Verwacht geen onmiddellijke resultaten, maar heb geduld. Jouw tijd komt!

KREEFT
22 juni-22 juli

Zin om iets nieuws te proberen? Kook eens iets bijzonders, of bestel iets wat je niet eerder at of dronk. Meer variatie is op dit moment een supergoede (en gezonde) keuze.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Hm, iemand anders houdt zich toch niet aan z’n woord of maakt zich er makkelijk van af. Daar mag je zeker iets van zeggen. Vooral als je er voor hebt betaald. Afspraak is afspraak.

MAAGD
24 augustus-22 september

Soms liggen de mooiste dingen gewoon vlak voor je neus! Heb je nou al die tijd zo over iemand heen gekeken? Welnee. Alles gebeurt en komt op z’n tijd.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Loop je al een tijdje rond met plannen om met een ongezonde gewoonte te stoppen? Dit is een prima moment om dat goede voornemen in te laten gaan. Je kunt het!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

De afgelopen tijd bleef er niet veel over om aan jezelf te besteden. Goed nieuws: vanaf nu ben jij weer aan de beurt. Investeer in jezelf. Je hebt het verdiend.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Soms moet er eerst iets gebeuren voor weer tot je doordringt wat het belangrijkst voor je is. Jij weet wat je te doen staat. Niemand anders kan dat voor jou bepalen.

STEENBOK
22 december-20 januari

Een goede buur is beter dan een verre vriend. Je hoeft de deur niet plat te lopen bij je buren, maar het is slim om sommige mensen beter te leren kennen. Win-win.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Kans dat er extra geld jouw kant op komt. Misschien puur geluk, misschien door een promotie of door een gunstige verkoop. Waar je op focust, trek je aan…

VISSEN
20 februari-20 maart

Je uitstraling is krachtig en dwingt respect af. Mensen zíen je, willen contact leggen, afspreken. Hou maar rekening met een overvolle agenda de komende weken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie