Glamour's dag-horoscoop: zondag 16 mei

Geduld is een schone zaak, Leeuw

daghoroscoop leeuw
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Nu de maan in het gevoelige teken Kreeft staat, is het voor jou een prima dag om met je familie door te brengen. Jij en iemand anders zitten vandaag op dezelfde golflengte.

STIER
21 april-20 mei

De eerste klap is een daalder waard, Stier! Twijfel niet als je voelt dat je iets moet doen. Maar toch het is heel verstandig om iets met de adviezen van anderen te doen.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Het salaris laat nog even op zich wachten en dat kan betekenen dat je een wens even moet loslaten. Nee, het is echt niet slim om je nu in de schulden te steken.

KREEFT
22 juni-22 juli

Geen woorden, maar daden. Jij neemt vandaag de touwtjes in handen. Prima, maar reageer niet zo fel als iemand kritiek op je heeft. Er is geen reden om boos te worden.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Geduld is een schone zaak. Een héle schone zaak. Pff, het schiet allemaal niet op, Leeuw. Niks aan te doen. Focus je vandaag op zaken die je wél kunt beïnvloeden.

MAAGD
24 augustus-22 september

Sommige mensen reageren vandaag bijzonder fel en zo kan het komen dat een gezellige sfeer ineens omslaat. Niet jouw schuld, maar zwijgen is vandaag goud waard.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Uiteraard wil je een mooie (eerste) indruk maken, maar je hoeft niet door een hoepeltje te springen om anderen te pleasen. Blijf jezelf. Mooier kun je niet zijn.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Vakantieplannen? Misschien is het daar nog een beetje te vroeg voor, maar het is leuk om vooronderzoek doen. Besteed vandaag royaal tijd aan je hobby. Wordt wel weer eens tijd…

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je kunt heel lang nadenken over wat iemand nou precies bedoelt, maar soms doen mensen gewoon heel erg ingewikkeld. Laat de ander maar de eerste stap zetten.

STEENBOK
22 december-20 januari

Jij en iemand anders zijn het vandaag bijna nergens over eens. Wat is er aan de hand? Een machtsstrijd? Blijkbaar is nog niet alles goed uitgesproken. Of dat vandaag lukt?

WATERMAN
21 januari-19 februari

Een heerlijke dag om een beetje te rommelen in huis en lekker te koken. Thuis is het fijn, maar je mag ook best iets meer naar buiten gaan en aan je conditie werken.

VISSEN
20 februari-20 maart

Valt er iets te vieren? Altijd! Gebruik deze dag niet voor huishoudelijk werk, boodschappen of verplichtingen! Doe vandaag zoveel mogelijk dingen waar je blij van wordt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie