Je wekelijkse tarot-kaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Het wordt tijd om naar je intuïtie te luisteren, Weegschaal

tarot kaartlegging
Glamour

Nina Keijzer (@astronammu op Instagram) is astroloog en schrijft voor Glamour over astrologie en spiritualiteit. Ze trekt iedere week een tarotkaart voor je op basis van je sterrenbeeld.

Je wekelijkse tarotkaartlegging zegt iets over waar je je deze week op moet focussen, of wat je te wachten staat. Je kunt deze kaartlegging lezen voor je sterrenbeeld (oftewel je Zonneteken), maar je kunt ook kijken naar het dierenriemteken waar je Maanteken of Ascendant in staat (of alle drie!). Als een kaart omgekeerd terecht komt, heeft dit een andere betekenis. Er staat ook per dierenriemteken een getal waar je deze week op kunt letten. Dit getal kan voorbijkomen als teken van het Universum. Je kunt de spirituele betekenis van het desbetreffende getal opzoeken - daar zit vaak nog een extra boodschap in.

Ram - De Zegewagen

Deze week wordt het tijd om je innerlijke leider naar boven te halen. Dit is het moment om dingen gedaan te krijgen. Je kan nu dus niet meer achterover gaan zitten. Zorg er ook voor dat niemand anders je van je koers af kan leiden. Het zal weer even wennen zijn om ergens volledig honderd procent voor te gaan. Vergeet niet wie je bent en maak gebruik van positieve affirmaties om extra zelfverzekerd te zijn. Alles wat je tot nu toe hebt gedaan en hebt meegemaakt, heeft je klaargestoomd voor dit moment. Jij kan dit Ram!

Let deze week op het getal 7.

Stier - Kelken Zes

Deze week mag je je gaan focussen op vrienden en familie. Bel ze weer eens op of stuur ze een berichtje. Bedank ze voor hun steun en liefde en doe iets voor ze terug. Het is belangrijk dat je deze connecties nu extra liefde geeft. Vergeet niet dat je jezelf ook liefde moet geven. Nostalgische gevoelens kunnen nu naar boven komen. Misschien is het leuk om weer eens naar oude foto’s te kijken of je lievelingsfilm van toen je klein was op te zetten. Tip: werk aan je Wortelchakra.

Let deze week op het getal 4.

Tweelingen - De Hangende

Echte rust komt van binnenin. Deze week is het belangrijk dat je gaat leren hoe je zen wordt. Misschien heb je het de afgelopen tijd enorm druk gehad of heb je eindelijk een obstakel overwonnen. Dit heeft een innerlijke onrust achtergelaten. Hoe kun je weer zen worden? Ga de natuur in, doe aan self-care of ga mediteren. Er is hier geen goed of fout. Dit gaat je helpen om jezelf te bevrijden van verwachtingen die jij voor jezelf hebt en die anderen misschien van jou hebben.

Let deze week op het getal 12.

Kreeft - Ridder van Pentakels

Deze week ga je in een volledige werkmodus. Er is misschien wat werk dat je hebt laten liggen of waarvan je dacht dat het nog niet de tijd was om daaraan te zitten. Pak je laptop erbij en maak het af! Dit gaat ook ruimte creëren in je hoofd waardoor er nieuwe ideeën kunnen ontstaan. Het zal even duren voordat je alles afkrijgt, maar dat is niet erg. Rome is ook niet in een dag gebouwd. Je oog voor detail gaat nu zijn vruchten afwerpen. Als je alles af hebt gemaakt, zal dit je een tevreden gevoel geven.

Let deze week op het getal 16.

Leeuw - Koning van Kelken

Deze week trek je mensen aan door de warme, kalme energie die je uitstraalt. Je bent voor het eerst sinds lange tijd weer in contact met je eigen emoties en gevoelens. Wees trots op jezelf! Mensen komen nu naar je toe, omdat ze je zien voor wie je werkelijk bent. Hierdoor ga je je muren naar beneden halen. Als dit specifiek om een relatie gaat, dan ga je nu eindelijk helemaal jezelf kunnen zijn. Zo niet, dan is dit een boodschap dat je een goede vriend bent voor anderen en dat ze je waarderen.

Let deze week op het getal 15.

Maagd - Koning van Pentakels

Deze week heb je alles in je bezit wat je gewenst hebt. Al je materiële dromen zijn nu uitgekomen en je kunt comfortabel achterover leunen. Hierdoor kun je nu een helpende hand zijn voor anderen. Dit wil je ook, want je gunt het andere mensen net zoveel als dat je het jezelf gunt. Dit is een prachtige eigenschap! Wees niet bang om geld te doneren of om iemand je tijd te geven. Het gaat je een goed gevoel geven en het zorgt voor dankbaar bij anderen. En niet te vergeten: het Universum zal je hiervoor belonen.

Let deze week op het getal 11.

Weegschaal - De Maan

Deze week wordt het tijd om naar je intuïtie te luisteren. Hierdoor wordt het makkelijker voor je om je dromen te visualiseren. En het zorgt ervoor dat je dingen in een ander licht ziet. De Maan verlicht niet alleen de mooie kanten, maar helaas ook wat minder mooie kanten. Er is een illusie die staande wordt gehouden. Is iedereen wel even eerlijk tegen je? En heeft iedereen wel het beste met je voor? Laat je leiden door je onderbuikgevoel. Tip: ga leven naar de Maan.

Let deze week op het getal 18.

Schorpioen - Zwaarden Drie

Deze week lopen de emoties hoog op. Er is iemand in je nabije omgeving die je pijn heeft gedaan of je hart heeft gebroken. Dit kan een relatie zijn, maar dit kan ook over een vriendschap of een collega op werk gaan. Probeer je niet sterk te houden, het is ook goed om alles toe te laten zoals het komt. Als je niet weet waar dit over gaat, is het belangrijk dat je bij jezelf checkt: heb jij misschien iemands vertrouwen beschadigd?

Let deze week op het getal 1.

Boogschutter - Zwaarden Tien

Alles is oké. Deze week heb je het gevoel alsof je drie stappen achteruit hebt gedaan. Het lijkt net alsof er allemaal gewichten aan je hangen die je naar beneden brengen. Hier baal je van en dat is begrijpelijk. Gun jezelf wat tijd om er weer bovenop te komen. Of je je nu zo voelt door iemand anders of omdat je eigen lichaam je terugroept, dat maakt niet uit. Het laat hetzelfde gevoel achter. Denk eraan dat ook dit tot een einde komt en dat je hier sterker uit gaat komen. Tip: doe ademhalingsoefeningen.

Let deze week op het getal 2.

Steenbok - Zwaarden Acht

Deze week heb je het gevoel alsof je vastzit. Je kunt geen kant op en daardoor kan je ook geen belangrijke beslissingen nemen. Alhoewel je dit gevoel hebt, is het belangrijk om erachter te komen waar dit vandaan komt. Geef jezelf niet zomaar over aan negativiteit. Je zit helemaal niet gevangen! Dit houd je jezelf voor je ogen. De enige die jou tegenhoudt, ben jij. Waarom doe je dat eigenlijk? Misschien houdt het verleden je wel tegen of zijn het simpelweg je eigen gedachtes. Tip: schrijf op wat je allemaal dwarszit.

Let deze week op het getal 3.

Waterman - Staven Drie

Deze week heb je het gevoel dat je na een lange tijd weer stevig in je schoenen staat. Je bent zelfverzekerd en het gaat je eigenlijk allemaal wel voor de wind. Je hebt de mensen om je heen die je down to earth houden en die je steunen. Vergeet niet dat het Universum ook achter je staat. Je bent hard aan het werk en je maakt je klaar voor het toekomst. Wat je ook aan het doen bent, het werkt! Nu is het tijd om nog grotere stappen vooruit te maken. Je bent er klaar voor.

Let deze week op het getal 8.

Vissen - Pentakels Acht

Achter ieder succes zit hard werk. Deze week wordt het tijd dat al je achterstallige werk gedaan wordt. Wat je ook hebt uitgesteld, het kan niet langer. Het kan nu heel vervelend aanvoelen, maar als je het eenmaal gedaan hebt voelt het enorm bevrijdend. Het geeft je een gevoel van rust. Hierdoor kun je je aandacht richten op andere projecten. Heb je nog wel tijd gehad voor je hobby's? Je mag trots zijn op jezelf voor al het werk dat je al gedaan hebt. En vergeet niet: hard werk werpt zijn vruchten af.

Let deze week op het getal 20.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie