Dit is de invloed van de Nieuwe Maan in Stier op je leven

Selfcare is een groot thema deze Nieuwe Maan

volle maan
Glamour

Nina Keijzer (@astronammu op Instagram) is astroloog en schrijft voor Glamour over astrologie en spiritualiteit. Van de invloed van de verschillende Maanfasen tot de werking van verschillende kristallen: Nina kent alle ins en outs - en die deelt ze graag met je.

Dit is een Nieuwe Maan die echt meetelt! Op 11 mei om 20:59 uur zal de Maan haar hoogtepunt bereiken in het dierenriemteken Stier. Zowel de Zon als de Maan staan nu in Stier. Het is een goed moment om te manifesteren en om jezelf in de schijnwerpers te zetten. Selfcare is nu heel belangrijk.

Nieuwe Maan in Stier

De Nieuwe Maan staat deze keer in het dierenriemteken Stier. Dit is het tweede dierenriemteken met als element Aarde. Doordat de Nieuwe Maan in Stier staat, zorgt het ervoor dat de nadruk komt te liggen op comfort, sensualiteit en luxe. Alhoewel het over het algemeen een rustige energie met zich meebrengt, zorgt het er wel voor dat we misschien gaan twijfelen aan onze eigenwaarde. Vergeet niet om van jezelf te houden. Dit zou nu je grootste focus moeten zijn.

Algemene thema Nieuwe Maan

Deze Nieuwe Maan vraagt ons om een mooie balans te vinden. Geef jezelf rust, maar weet ook wanneer je hard aan het werk mag. Door de energie van Stier kunnen we nogal lui worden. Kijk nog eens naar de doelen die je hebt en beslis voor jezelf of je eventueel iets aan kunt passen. Manifesteren staat nu enorm centraal en het is daarnaast ook een mooie kans om luxe en overvloed te gaan manifesteren. Wees zo duidelijk en specifiek mogelijk over wat je nu precies wil.

Het is ook een goed moment om je financiële situatie onder de loep te nemen. Hoe sta je er nu voor? En hoe kan het er over een jaar uitzien? Hoe is je relatie met geld? Bedenk voor jezelf wat je kunt doen om de situatie te verbeteren. Verder is het belangrijk dat je gaat kijken naar je sensualiteit. Eet goed, neem je rust en zorg goed voor jezelf. Probeer je zintuigen te prikkelen tijdens deze periode. Steek heerlijke kaarsen aan of ga in bad met etherische oliën. Het gaat ook over jezelf goed voelen in je eigen lichaam.

Onder deze Nieuwe Maan worden we ook weer even een spiegel voor gehouden. Het zorgt voor een reflectiemoment. Hoeveel zijn we veranderd sinds vorig jaar en wat kan je nu aan jezelf veranderen om dichterbij jezelf te komen? Door de Stier-energie kunnen we nogal koppig worden. Kijk daar voor uit. Al met al vraagt deze energie ons om langzaam naar onze doelen toe te werken. Denk aan wat je op de lange termijn kunt bereiken in plaats van op de korte termijn.

Aspect Jupiter

De Nieuwe Maan maakt een Vierkant met Jupiter. Dit Aspect zorgt voor een grote behoefte aan comfort en emotionele waarde. Verder staan de planeten Venus en Mercurius in het dierenriemteken Tweelingen. Dit brengt een luchtige, maar ook flirterige energie met zich mee. Een Aspect met Saturnus zorgt ervoor dat we onze stabiliteit en veiligheid thuis gaan zoeken. Laat je creativiteit los op je huis. Probeer deze periode de natuur in te gaan om weer even te aarden.

Volgende Nieuwe Maan

De volgende Nieuwe Maan zal op 10 juni plaatsvinden. De Maan zal dan in het dierenriemteken Tweelingen staan. Dit is de laatste Nieuwe Maan dat je goed kunt manifesteren, aangezien er de volgende keer sprake is van een Eclipse. Maak er gebruik van!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie