Glamour's dag-horoscoop: woensdag 19 mei

Denk na voor je reageert, Vissen

daghoroscoop vissen
Glamour / Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM

21 maart-20 april

Hoe zit het met je planning voor deze week? Lig je op schema of loop je achter? Trek op tijd aan de bel als je in tijdnood dreigt te raken. Te lang wachten, maakt geen goede indruk.

STIER
21 april-20 mei

Dit is een goed moment om je blik naar binnen te richten. Zijn er zaken die je graag anders zou willen zien? Zoek de stilte op en weet dat alle antwoorden in jezelf liggen.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Mensen die je al een tijd niet sprak, kunnen ineens van zich laten horen. Dat kan allerlei gevoelens opwekken. Verwarrend? Of niet? Soms is het gewoon klaar. En als dat zo voelt: prima!

KREEFT
22 juni-22 juli

Raak niet in paniek, Kreeft. Niet alles is wat het lijkt. Als dingen te groot of te heftig lijken: zoom uit. Van een afstandje zie je echt beter hoe de vork in de steel zit.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je kop in het zand steken als het om je financiën gaat is geen slimme zet. Bijt door de zure appel heen en zorg dat je overzicht krijgt. Reken jezelf niet rijker dan je bent, Leeuw.

MAAGD
24 augustus-22 september

Op zoek naar een nieuwe liefde? Dat is op dit moment echt niet onmogelijk! Help het lot een handje door bijvoorbeeld de eerste stap te zetten. Wie weet!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je bent nooit te oud om te leren! En het is helemaal leuk als je het samen met iemand anders doet. Een wens kan vandaag in vervulling gaan! Die kans laat je toch niet schieten?

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Waarom zou je geen gebruik maken van de hulp die anderen je aanbieden? Natuurlijk kun je het in je eentje, maar waarom zou je? Wees niet te trots, Schorpioen.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Iemand anders maakt het je vandaag niet makkelijk. Niet leuk, maar eerlijk gezegd was het wel te verwachten. Niet klagen, maar kiezen op elkaar en doen wat je moet doen.

STEENBOK
22 december-20 januari

Ben jij degene die informatie achterhoudt of is het juist de ander? Eigenlijk is dat geen goede basis. Jij kunt er iets aan doen door heel rechtstreeks te zijn. Eerlijk duurt het langst.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Soms is het moeilijk om sorry te zeggen of je gevoelens uit te spreken. Maar het is een stuk makkelijker als je het opschrijft. Denk goed na over je woorden en laat verwijten afwezig.

VISSEN
20 februari-20 maart

Je hebt momenteel de neiging om dingen groter te maken dan ze zijn of teveel hooi op je vork te nemen. Beloof geen dingen waar je geen zin in hebt. Denk na voor je reageert.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie