Glamour's dag-horoscoop: donderdag 3 juni

Het is tijd om alles op een rijtje te zetten, Vissen

daghoroscoop vissen
Glamour / Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Het is een nu kwestie van wachten op het juiste moment. Zonder geduld wordt het niks, Ram. Accepteer dat sommige dingen (veel!) meer tijd nodig hebben.

STIER
21 april-20 mei

Aan de ene kant heb je totaal geen zin meer in bepaalde verplichtingen, maar tegelijkertijd is de (financiële) zekerheid best fijn. Moet je een keus maken of is er nog bedenktijd?

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Ah, je maakt jezelf helemaal gek door iedere keer weer over dat ene onderwerp te praten of te piekeren. Afleiding zoeken is nog steeds de beste manier om ermee om te gaan.

KREEFT
22 juni-22 juli

Blokkades zijn soms waarschuwingen om niet verder te gaan en soms uitdagingen om mee aan de slag te gaan. Aan power en kracht geen gebrek, dus leef je uit.

LEEUW
23 juli-23 augustus

De verschillen tussen jou en iemand anders zijn toch niet zo groot als je dacht. Maar ja, de eerste stap zetten en contact zoeken, is een ander verhaal. Toch is het een sterke zet van je.

MAAGD
24 augustus-22 september

Aan die lastige of ingewikkelde klus lijkt geen eind te komen. Geen wonder dat je er geen zin in hebt, maar je ontkomt er niet aan. Hoe eerder je aan de slag gaat, hoe verder je komt.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Het is helemaal niet gek dat je emotioneel bent. Je hebt tijd nodig om aan iets te wennen en alle begin is moeilijk. Probeer niet achterom te kijken. Lucht je hart bij iemand.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Sommige dingen kosten helaas meer tijd (en energie) dan je had gehoopt. Laat het even voor wat het is. Regel vandaag zoveel mogelijk zaken en handel lastige klusjes af.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Focus je vandaag op dingen waar je energie van krijgt en blij van wordt. Van sleur wordt niemand echt happy en jij al helemaal niet. Verzin iets en maak er meteen werk van.

STEENBOK
22 december-20 januari

De spanning tussen jou en iemand anders laait (weer) op en dat kan best veel emoties opwekken. Je woorden komen makkelijk verkeerd over, dus let er extra goed op.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Wijs een voorstel niet meteen van de hand, Waterman. Het is mooi dat je het allemaal zelf wil doen, maar het levert je in alle opzichten meer op als je hulp accepteert.

VISSEN
20 februari-20 maart

Het is tijd om de balans op te maken en alles op een rijtje te zetten. Aan sommige dingen kun je niets veranderen, maar er zijn genoeg zaken die je wél kunt verbeteren.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie