De invloed van de Nieuwe Maan in Tweelingen op je leven

Dit is de laatste Eclipse van dit seizoen

volle maan
Glamour

Nina Keijzer (@astronammu op Instagram) is astroloog en schrijft voor Glamour over astrologie en spiritualiteit. Van de invloed van de verschillende Maanfasen tot de werking van verschillende kristallen: Nina kent alle ins en outs - en die deelt ze graag met je.

De laatste Eclipse van dit seizoen! Op 10 juni om 12.52 uur bereikt de Nieuwe Maan haar hoogtepunt. Ook nu is het nog steeds geen goed moment om je edelstenen op te laden of om een Nieuwe Maanwens te doen. Wel zal de Nieuwe Maan andere gebieden van je leven belichten.

Nieuwe Maan In Tweelingen

De Nieuwe Maan in Tweelingen zorgt ervoor dat communicatie nu belicht wordt. Tweelingen is een sociaal dierenriemteken dat zonder moeite een babbeltje maakt met iedereen, maar ook als geen ander kan debatteren. Hoe heb je de afgelopen tijd gecommuniceerd? En vertel je wel hele waarheden? Je kunt deze energie nu inzetten om overal kleine praatjes te maken, hierdoor zul je er op sociaal gebied uitspringen.

Algemene Thema Nieuwe Maan

In combinatie met Mercurius die momenteel Retrograde loopt, zal communicatie nu verwarrend kunnen zijn. Om je geest wat rust te geven, kun je de komende maand gaan mediteren. Hierdoor wordt de chaos om je heen, mede door de Retrograde, ook wat makkelijker te overzien. Als je broers of zussen hebt, is het een mooie tijd om je connectie met hen te herzien. Op wat voor vlak kan jullie relatie wel wat verbetering gebruiken?

De Solar Eclipse zorgt ervoor dat je onverwacht nieuws kunt krijgen en er snelle veranderingen aan komen. We gaan vanuit een ander perspectief naar ons leven kijken. De nadruk zal nu liggen op communicatie en denken. De Lunar Eclipse heeft je weer op het juiste pad gebracht en dingen weggehaald die je niet naar je hogere doel brachten. Nu wordt het duidelijk waar we precies heen gaan en wat ons wel gaat helpen om ons hogere doel te bereiken. Tijd voor een nieuw begin, dus!

Vergeet overigens niet om deze periode naar je intuïtie te luisteren. Tip voor tijdens deze Nieuwe Maan: maak een lijst met boeken die je nog heel graag wil lezen. Daar kun je dan de komende maand aan werken. En niet te vergeten; Tweelingen wil wel graag leren, dus probeer niet alleen voor de romans te gaan en kijk waar momenteel je interesses liggen.

Aspect Neptunus

De Maan maakt een Vierkant met de planeet Neptunus. Dit is de planeet van dromen, illusie en intuïtie. Dit zorgt ervoor dat we oog in oog komen te staan met nieuwe informatie en overweldigd kunnen raken. Ook kunnen we ons verward voelen en kan alles nog chaotischer lijken dan dat het al is. In combinatie met de Conjunctie die de Maan maakt met Mercurius, is het belangrijk dat je niet alles en iedereen gelooft. Roddels zullen in de lucht hangen. Wil je weten welke invloed de Nieuwe Maan heeft op jouw leven? Kijk dan door welk astrologisch Huis de Maan Transit loopt.

Volgende Nieuwe Maan

De volgende Nieuwe Maan zal plaatsvinden op 10 juli in het dierenriemteken Kreeft. Dit zal een ‘normale’ Nieuwe Maan zijn zoals je gewend bent, dus je moet nog even wachten voor je weer een Nieuwe Maanwens kunt doen! Ook kun je dan weer gerust je edelstenen opladen in de energie van de Maan.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie