Bringing GLAMOUR into your daily life!

Alle Kamp Zuid-kandidaten van Expeditie Robinson zijn bekend

Hadden we gelijk?

© RTL Expeditie Robinson

Brace yourself: Expeditie Robinson-spam is aan de hand. Het nieuwe seizoen begint bijna - 6 september - dus RTL dropt zo'n beetje elke dag een video waarin een kandidaat (slecht vermomd) wordt voorgesteld. 

Vandaag is het meer dan alleen een vermomde kandidaat. Veel meer zelfs. Er is heel wat giswerk aan vooraf gegaan, maar nu is dan eindelijk heel Kamp Zuid van het eiland bekend.

Wie?
Nou ja, bijna dan. Op één iemand na, het zevende en laatste lid van het kamp - aan de foto te zien een vrouw - wordt op 30 augustus bekendgemaakt tijdens de Expeditie Robinson-fandag. Los daarvan zijn onderstaande BN'ers degenen die zich vrijwillig laten uithongeren en het tijdens de proeven opnemen tegen Kamp Noord. 

  • Nienke Plas
  • Donny Roelvink
  • Jody Bernal
  • I Am Aisha
  • Josyilvio
  • Steven Brunswijk

Leegloop
Conclusie tot nu toe: de Expeditie Robinson-groep kent dit jaar al redelijk veel rappers en zangers. I Am Aisha, Jody Bernal, Josylvio en ons eigen FBI-onderzoek wijst uit dat Famke Louise hoogstwaarschijnlijk ook meedoet. Dat wordt dus een snelle leegloop op het eiland, kijkend naar de Robinson-reputatie van voorgaande rappers. Lil' Kleine, Ronnie Flex, Kraantje Pappie, om een paar voorbeelden te noemen, hielden het snel voor gezien.

To be continued
Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf donderdag 6 september elke week om 20.30 uur te zien op RTL 5. Dan is het nu wachten op de namen van Kamp Noord én niet te vergeten de onbekenden. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten