Leonardo DiCaprio komt naar Nederland! Hij spreekt op het Goed Geld Gala van de Nationale Postcode Loterij.

Alle Leo-lovers verzamelen: Leonardo DiCaprio komt naar Amsterdam

Je weet wat je te doen staat als je een glimp van de bekende acteur wil opvangen

© The Great Gatsby

Titanic-, The Wolf Of Wall Street- en The Revenant-fans, zet je schrap. Je favoriete Amerikaanse acteur komt zéér binnenkort naar Nederland. Jawel, dat lees je goed: Leonardo DiCaprio is op 15 februari te vinden in Koninklijk Theater Carré.

Stichting
De 43-jarige acteur komt naar het Goed Geld Gala van de Nationale Postcode Loterij. Hij spreekt daar namens de Leonardo DiCaprio Foundation, een stichting die zich inzet voor klimaatbescherming.

De Nationale Postcode Loterij
Volgens het Algemeen Dagblad zegt Leonardo DiCaprio zelf over de Nederlandse loterij die het gala organiseert:

“De Nationale Postcode Loterij is van enorme waarde voor een betere wereld, met een geschonken bedrag van in totaal meer dan 5 miljard euro voor goededoelenorganisaties sinds haar oprichting. Ik kijk ernaar uit om dit jaar bij deze feestelijke bijeenkomst aanwezig te zijn en te spreken over de zaken waar ik me zo intens bij betrokken voel.”

Leonardo's in town
Bericht aan alle blonde vrouwen tussen de 20 en 25 jaar (die eruit zien als modellen): jullie zijn op 15 februari niet veilig op de Magere Brug. Leonardo is in town. We begrijpen het overigens volkomen als je die dag 'toevallig' in de buurt van Carré moet zijn.

Grote acteurs
De Nationale Postcode Loterij maakt ieder jaar tijdens het Goed Geld Gala bekend hoe hoog de bedragen zijn die naar goede doelen gaan. Twee jaar geleden was collega-acteur George Clooney te gast bij het gala.

Leonardo DiCaprio Foundation
DiCaprio richtte de Leonardo DiCaprio Foundation in 1998 op. Hij steunt projecten over de hele wereld die klimaatduurzaamheid bevorderen, bedreigde wilde dieren beschermen en de balans van bedreigde ecosystemen en gemeenschappen herstellen. Tot nu toe is DiCaprio’s werk goed voor meer dan € 67 miljoen aan donaties.

Documentaire
De Oscarwinnaar zet zich ook on screen in voor het klimaat. In 2016 maakte hij de documentaire Before the Flood. De acteur reist naar plekken op aarde waar klimaatverandering al goed te merken is. De documentaire is geregisseerd door Fisher Stevens.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten