Ariana Grande (24) is naar verluidt verloofd met haar verse vriendje, stand-up comedian Pete Davidson (24).  De twee leerden elkaar in 2016 kennen toen Ariana gast-presentator was van het tv-programma Saturday Night Live.

Ariana Grande is binnen vier werken verloofd met stand-up comedian Pete Davidson

De twee Harry Potter-fans zijn erg aanwezig op social media


Ariana Grande (24) is naar verluidt verloofd met haar verse vriendje, stand-up comedian Pete Davidson (24). 
De twee leerden elkaar in 2016 kennen toen Ariana gast-presentator was van het tv-programma Saturday Night Live. Pete is een vaste comedian in deze wekelijkse show. 

Relaties uit
Vanaf 2016 tot mei dit jaar hadden zowel Ariana als Pete een relatie met iemand anders. Ariana was samen met Mac Miller. Toen deze relatie uitging, kreeg de zangeres kritiek van verschillende fans. Ze zou Miller hebben laten zitten in een moeilijke tijd. Daar was ze niet van gediend en ze reageerde duidelijk en uitgebreid. 

Kiekjes online
Vlak daarna begonnen Ariana en Pete verliefde kiekjes te delen via Insta-stories en gewone posts. Pete's relatie was ook net uit.Geen geheim
De twee zijn nu verloofd. Anonieme bronnen, kennissen van het stel, vertellen aan People Magazine dat het stel afgelopen weekend open vertelde over hun verloving. 'Het is geen geheim'. To be continued... 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten