Noortje is bijna uitgerekend

Barry Atsma en Noortje Herlaar verwachten eerste kindje

De eerste schoentjes en luiers staan al klaar, aldus Barry op Instagram


Babynews, babynews everywhere. Na de baby-aankondiging van Naomi van As en Sven Kramer en de bevallingen van Roxeanne Hazes en Monica Geuze, is er nu babygeluk voor Barry Atsma en Noortje Herlaar. 

Nog even geduld
Het acteurskoppel krijgt een baby! Noortje Herlaar is aan het eind van het jaar uitgerekend. "We zijn heel dankbaar voor dit mooie wondertje en verheugen ons met het hele gezin vol blijdschap op de komst van de kleine eind dit jaar," aldus de acteurs. 

Barry Atsma is er helemaal klaar voor, schrijft hij op Instagram. "Dankjewel voor alle lieve reacties. We zijn echt ontzettend blij en dankbaar voor het kleine wondertje. Duurt nog een paar maanden, maar de eerste schoentjes en luiers staan al klaar. De giraffe op de achtergrond kan ook niet wachten... "


How they met
Barry Atsma (45) heeft al twee kinderen uit een eedere relatie. Voor de 33-jarige Noortje Herlaar wordt het haar eerste kindje. Het liefdesverhaal van Noortje en Barry begon zoals we van acteurs verwachten (en waarvan we denken: hoezo gebeurt dat niet veel vaker?). Ze speelden een koppel in de film Knielen op een bed Violen en werden tijdens het filmen, nu drie jaar geleden, verliefd. Herlaar had eerder een relatie met musicalacteur William Spaaij. 

Serienieuws
Barry Atsma gooit momenteel hoge ogen in de BBC-serie The Split, die verdacht veel lijkt op Suits. Noortje speelde onlangs in de serie Zuidas.  

Dan nu de vraag: who's next? (wat babynieuws betreft).

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten