Zijn The Weeknd en Bella Hadid weer bij elkaar? Op Coachella leek het erop van wel.

Bella Hadid en The Weeknd weer bij elkaar?

De twee zijn zoenend gespot op muziekfestival Coachella

© Getty Images

Er bestaan van die liefdeskoppels waar bijna iedereen van smult. Een daarvan was Bella Hadid en The Weeknd. Wellicht hoeven we binnenkort het woord ‘was’ niet meer in de verledentijd te noemen. Verschillende bronnen melden op internet dat het model en de zanger wel heel intiem zijn gespot tijdens muziekfestival Coachella.

Intiem
Het stel verbrak in het najaar van 2016 hun relatie, maar ze zijn daarna nog wel eens samen gespot. Nu vertelt een bron aan tijdschrift People dat Bella en Abel Tesfaya (The Weeknd) op Coachella heel intiem waren. “The Weeknd en Bella zaten op elkaars schoot en waren constant met elkaar bezig,” vertelt de bron. “Het zag er zeker naar uit dat ze weer bij elkaar waren.”

Aanhankelijk
Een andere bron vertelt E! News dat de twee zelfs gezoend hebben. Volgens E! News was hun reünie geen geheim, waren ze de hele tijd samen en verlieten ze samen het terrein. “Bella zag er erg gelukkig uit. Ze waren super aanhankelijk en knuffelden de hele tijd terwijl ze met vrienden waren.”

Uiteraard blijven het vooralsnog speculaties door de ongeïdentificeerde bronnen. Maar hopelijk doet de liefde hier vanzelf zijn werk.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten