Bibi Breijman en Waylon zijn verliefd. En dat kunnen we nu met eigen ogen bekijken, in Bibi's nieuwste vlog.

Bibi Breijman vlogt voor het eerst samen met kersverse vriend Waylon

De twee gaan samen naar Bierpop, waar Willem optreedt


Dat Bibi Breijman en Waylon helemaal verliefd zijn, mag iedereen weten. Op 16 november maakte Bibi (26) in haar vlog bekend dat zij en ‘Way’ een setje zijn. Nu verschijnt de 37-jarige zanger voor het eerst in één van haar vlogs.

Biertjes zuipen met Willie
De Haagse vlogger filmde, zoals altijd, haar dagelijkse activiteiten. Toevallig hoorde daar ook een avondje Bierpop bij. En wie daar optrad? Waylon natuurlijk. Bibi ging ‘lekker biertjes zuipen met Willie.’

Willie
‘Willie?’, hoor ik je denken. Jawel, Waylon is zijn artiestennaam, Willem zijn echteWay-, eh, Willem rijdt in de vlog samen met Bibi naar het festival. De voormalige Oh Oh Cherso-ster filmt hen samen. En eerlijk is eerlijk, het ziet er heel gezellig uit. Na een ‘lekker ernstig’ ritje is Bibi’s batterij bijna leeg, waardoor we weinig meekrijgen van Bierpop zelf. Willem geeft Bibi nog wel even snel een kus voor hij het podium op gaat.

Waylon in de vlogs
Later in de vlog bespreekt Bibi nog even haar relatie. Op de vraag ‘Komt Waylon nu in je vlogs’, antwoordt ze:

“Het is niet dat ik nu een soort real life soap met hem ga beginnen. We doen alle twee ons eigen ding, maar we zijn wel onderdeel van elkaars ding. Als ik met hem ben en ik besluit die dag te vloggen, dan zit hij erin. Maar ik ga niet voor hem bepalen dat we een ‘my boyfriend does my make-upvideo’ gaan inplannen. Dat ga ik die arme schat helemaal niet aandoen.”

Vlog
Bekijk de hele vlog hieronder:

Opbloeien van liefde
Hoewel ze het toen zelf nog niet doorhadden, begon Bibi en Waylons connectie met het zangprogramma It Takes Two. Toen ze het duet Broken Strings zongen, sprongen de vonken van het televisiescherm af. Maar pas nadat ze het programma wonnen en repeteerden voor hun optreden in Ahoy, merkten ze zelf de chemie.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten