Brangelina mag dan al twee jaar uit elkaar zijn (jep, it’s been that long), de vechtscheiding vindt nog steeds plaats. Angelina Jolie (43) beschuldigt Brad Pitt (54) nu ervan geen kinderbijslag te betalen en stapt naar de rechter. Brad reageert.

Brangelina nog steeds in vechtscheiding: Brad Pitt noemt Angelina Jolie manipulatieve leugenaar

Angelina sleept Brad voor de rechter omdat hij geen alimentatie zou betalen

© Getty Images

Brangelina mag dan al twee jaar uit elkaar zijn (jep, it’s been that long), de vechtscheiding vindt nog steeds plaats. Angelina Jolie (43) beschuldigt Brad Pitt (54) ervan geen kinderbijslag te betalen en stapt naar de rechter.

Brief
Afgelopen dinsdag diende de advocaat van Angelina een brief in bij de rechter, waarin ze haar klacht uitlegt. NBC News heeft deze brief openbaar gemaakt. “Pitt heeft de plicht om kinderbijslag te betalen, maar hij heeft sinds de breuk geen zinvolle alimentatie meer betaald,” staat erin.

Wat precies bedoeld wordt met ‘zinvolle alimentatie’, is onduidelijk. De brief is ingediend om de zaak weer voor de rechter te kunnen krijgen, zodat hij een uitspraak kan doen over de financiële plicht van Brad Pitt.

Brad's reactie
De advocaten van Brad Pitt reageerden volgens TMZ gisteren op haar klacht. Volgens hen heeft Brad haar wel degelijk genoeg betaald: in totaal meer dan 8 miljoen euro. Hij leende haar 6,9 miljoen euro zodat ze het huis waar ze nu in woont kon betalen en gaf 1,1 miljoen euro aan alimentatie.

Leugens en manipulatie
Brad Pitts woordvoerders vertellen dat Angelina Jolie de zaak met leugens probeert te manipuleren. Angelina stelde in haar brief dat ze de scheiding zo snel mogelijk afgehandeld wilde hebben, zodat zij weer een vrijgezelle vrouw kan zijn. Maar volgens de advocaten van Brad is híj juist degene die vorige week Angelina benaderde met de vraag of de scheiding zo snel mogelijk afgehandeld kon worden.

Groter conflict
Waarom Angelina er met zijn idee vandoor ging? Volgens Brad Pitts advocatenteam is dat om Brad in een kwaad daglicht te zetten en om het conflict te vergroten, zodat zij meer kans heeft om de zaak te winnen.

Relatie
De twee celebs trouwden pas in 2014, maar zijn in totaal ongeveer 10 jaar samen geweest. In september 2016 vroeg Angelina de scheiding aan. Sindsdien zijn hun advocaten bezig alles met betrekking tot de scheiding en hun zes kinderen te regelen.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten