Meghan Markle besluit haar Twitter-, Instagram- en Facebookpagina te verwijderen. In een statement legt ze uit waarom.

Bye bye, social media: Meghan Markle verwijdert haar Facebook-, Twitter- en Instagrampagina

In een statement van Kensington Palace wordt duidelijk waarom

Eerder besloot Meghan Markle al haar carrière als actrice op te geven voor een prinsessenleven met de Britse prins Harry. Nu doet de 36-jarige weer een concessie: ze verwijdert al haar social media-accounts.

Statement
Meghan verwijderde dinsdag haar Twitter-, Instagram- en Facebook-account. Volgens de Amerikaanse site US Weekly verklaart Kensington Palace in een statement: “Ms. Markle bedankt iedereen die haar de afgelopen jaren op social media heeft gevolgd. Ze heeft haar accounts al een lange tijd niet meer gebruikt, waardoor ze besloten heeft ze te verwijderen.”

Kensington Palace
Helaas kunnen we Meghan dus niet langer (lichtelijk) stalken op social media. Gelukkig hebben we de accounts van Kensington Palace nog. 

Andere concessies
Meghan besloot voorafgaand aan haar verloving met prins Harry al te stoppen met haar lifestyleblog The Tig, die ze in 2014 startte. Dat had dus niets met haar toekomstige koninklijke leven te maken. Na hun verloving heeft de actrice besloten haar rol als Rachel Zane in de advocatenserie Suits na zes seizoenen op te geven. De 36-jarige actrice zou haar rol als prinses niet kunnen combineren met haar acteerwerk.

Relatie
Meghan en prins Harry ontmoetten elkaar in mei 2016, een gemeenschappelijke vriend van koppelde stelde de twee aan elkaar voor. Op 27 november 2017 werd bekend dat Meghan Markle en prins Harry verloofd zijn. De twee trouwen dit jaar op 19 mei in St. George’s Chapel in Windsor Castle, de royale woning van koningin Elizabeth. Of koningin Elizabeth aanwezig zal zijn bij de plechtigheid, dat blijft nog de vraag

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten