Er zijn mensen die commentaar hebben op het lichaam van Candice twee weken na de bevalling...

Candice Swanepoel zet bodyshamers op hun plek

Er zijn mensen die Candice dik noemen twee weken na de bevalling...


Candice Swanepoel beviel een kleine maand geleden van haar tweede zoontje, Ariel. Twee weken later is het topmodel in bikini op het strand gespot. 

Of een vrouw twee weken na de bevalling weer een strakke buik heeft? Nee. Dat weet iedereen en dat maakt niemand belachelijk, nemen we aan. Behálve als het om een Victoria's Secret model gaat, zo blijkt uit de reacties van enkele bodyshamers. 

Deze bodyshamers noemen Candice te dik en verwijten haar dat ze 'een buikje' heeft. We herinneren je er nog even aan dat de foto's van het 29-jarige model twaalf, 12, TWAALF! dagen na de bevalling zijn geschoten. 

Zoek hulp
De negatieve reacties schoten ook bij Candice in het verkeerde keelgat. Ze besloot deze mensen op hun plek te zetten via haar Instagram Stories. 

“Dit is mijn lichaam twaalf dagen na de geboorte van mijn zoon. Zij die het nodig vinden om gemeen commentaar rond te strooien, moeten hulp gaan zoeken. “De maatschappij kan zo wreed zijn voor elkaar. De schoonheidsidealen waar vrouwen tegenwoordig aan moeten voldoen zijn gewoonweg onrealistisch”, gaat ze verder. “Ik ben niet beschaamd om mijn buik te laten zien na de bevalling, ik ben er zelfs trots op. Ik heb er negen maanden lang mijn zoontje in gedragen. Ik denk dat ik het wel verdiend heb om een klein buikje te hebben. Is het omdat ik een model ben? Wel, wij zijn ook maar gewone mensen dus laat me in alle rust genieten van het strand, alsjeblieft.”


Het model deelde ook twee bikinifoto's van voor de bevalling. “Ik hoef mijn buik niet te verbergen omwille van de onrealistische schoonheidsidealen van een ander. Wij baren nieuw leven. Ladies, we’re in this together. Wees lief voor elkaar," aldus Candice. Amen.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten